tisdag 8 juni 2010

Nya sjalen!

Fick syn på en sjal på en blogg! Blev helt betagen, vacker som en dröm! Det var Caloweena som stickat den. Och med hennes vägledning kunde jag beställa mönstret från Sticka i Gamla stan. Det här blir en riktig Stockholmssjal. Garnet köpte jag på Marias garn när jag var i Stockholm i höstas. Nu har jag kommit så lång att jag kan mönstret utantill. Tack snälla Caloweena för hjälpen!

8 kommentarer:

HandMade sa...

Visst är den fin! Jag tänkte göra den som en av mina fotbollsstickningar. Den blir fin i blått med! Jag tänkte göra min i vitt. Även den ska användas som bröllopssjal.

Fiff sa...

ljuvligt mönster! om man ändå hade lite mer tålamod med stickningen...

Anna sa...

Vilken härlig färg! Den påminner väldigt mycket om en sjal jag stickade till min svärmor i höstas. den kallades just "svärmorssjal", och det mönstret hittade jag på www.sticka.org.

VirkStina sa...

Ser urtjusigt ut!

HandMade sa...

Visst är det kul att man talar om smaker! Garnerna luktar dessutom likadant! Jag har färgat det rosa röda med Kool-aid tropical punch och Crystal light (annan dricka) Pink Lemon, Det gröna med Kool-Aid Lemon Lime, Crystal Light Lemon och även en skvätt karamellfärg. Det rosa/orangea är färgat med mycket utspädd Tropical punch och Kool-Aid Orange. Tropical punch är väldigt stark! Den blir klarröd så gör några tester med olika koncentrationer först för säkerhets skull om du vill ha mer rosa nyans. Lycka till! Det är jätteroligt!

Rosenvante sa...

Den är jättefin, väldigt skir också. Blir en finsjal det. Kul med hjälp över bloggarna så där tycker jag.
Jag har samlat på mig en del mönster också, men just nu blir det ju bara barngrejer.

Ginas stickverkstad sa...

Ljuvligt mönster,kommer passa bara i sommar.
Kram Gina

by Caloweena sa...

Den ser jättefin ut! Väldigt härlig blå färg! Bara kul att kunna inspirera och hjälpa till! :)