söndag 20 juni 2010

African Flower

Idag är jag på benen, har fått i mig lite mat men nog är man lite spak. Jag har iallafall virkat min första African Flower och jag har tänkt göra en duk inspirerad av Frualbertsson. Hon verkar vara en förträfflig virkare!
Jag får tacka för alla kryapådig-hälsningar de har värmt! Magsjuka är ju ingen höjdare, tur det inte smittar över nätet!

11 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så fin den var.
Skönt att du är på benen igen. Fy för magsjuka, min absoluta största fasa inför varje jul. (trots att jag aldrig haft det då)
Du får ta det försiktigt med maten nu så du får igen krafterna snabbt.

Frualbertsson sa...

Hej, det är klar att du får länka, det är bara kul, men vill du vara snäll och ändra mitt bloggnamn. Det ska vara Frualbertssons
ett enda långt namn alltså :-)

Lycka till med duken, det där kommer att bli mycket snyggt!
Kram

Susanne

Ginas stickverkstad sa...

Så fin den var.Skönt att du är på benen igen.
Kram Gina

Cecilia sa...

Skönt att du mår bättre! Man kan bli rätt svag ett tag efteråt så ta det vackert!
De där blommorna är så söta! NÄSTAN så jag får lust att prova.... :-)

Lillemor i Hummelsta sa...

Skönt att du mår bättre, som tur är så brukar magåkommor gå över snabbt, fast man brukar bli lite darrig. Lustigt nog så har jag också virkat min första African Flower idag. Vet inte riktigt vad det ska bli. Hade en liten tanke om en kudde, men vi får väl se.

AnJa sa...

Skönt att du är på benen. Magsjuka är rätt kräkigt att ha... Afrikanska blommor var verkligen snygga!

Metta sa...

Din afrikanska blomma är jättefin! Virkade också några rutor på resan eftersom det är lätt att ha med sig och roligt som omväxling till stickningen.

Inte roligt med magsjuka. Skönt att du tycks må litet bättre nu. Fortsätt att krya på dig!

Linn sa...

hej=) ja mina katter är raskatter. det är 2 heliga birmor, en är crememaskad och en är bruntabbymaskad. jobbigt att du är magsjuk.. krya på dig! Kram

BiZen sa...

Åååååå, så fin din virkade blomma är! Jag har också provvirkat en sån, hittade ett mönster som ser ut som din. Men har även sett blommor där sjätte varvet är fasta maskor istället för stolpar så jag undrar vad som är "rätt". Eller gör man som man vill bara, ska prova och se vad jag gillar bäst.
Skönt att du blivit av med magsjukan! //BiZen

Sunna sa...

så läckert

Mia sa...

Usch har du varit sjuk, det är inte kul, sån tur du kunde trösta dig lite med brölloppet. Din ruta ser söt ut, sitter og tittar och undrar om jag inte klarade klura ur varven, men inte den här gången.. Hinner väl inte virka nu i varje fall, men jag ska komma ihåg dom..
Sköt om dig :)