torsdag 3 september 2009

Färdiga!

Nu är de färdiga efter lite froggande och annat. Mina sockar i Fame som skulle stickas från tårna och upp med magic loop. Det försöket misslyckades så jag fick frogga men nu är de klara stickade uppifrån och ner dock med magic loop. Jag fick inget riktigt flyt med magic-loop stickningen, inte som när jag stickar med strumpstickor men jag är väldigt glad att jag lärde mig tekniken.
Den tekniken använder jag nu till ärmarna i Koftans uppochnerkofta. Föresten, vad det är svårt att fota sockar när man är själv. Jag måste ju hitta på nåt annat än att hänga upp dem på tvättlinan. Jag la in lite helröda ränder i skaftet för att få garnet att räcka.
Ute lyser solen, nu blir det en hundpromenad sen ska jag nog unna mig en liten stund i solen med stickningen. Bäst att njuta vet ju inte hur länge vi får ha den här värmen kvar.

5 kommentarer:

BiZen sa...

Du stickar så fina saker och snabbt går det också. Har provat magic loop men det kändes inte bra för mig, det är nog en vanesak. //BiZen

Mia sa...

Fina, gjorde ju inget med extra rött i skaftet, tyckte det blev fint så det var kanske tur att garnet inte räckte till. Jag bara måste pröva magic loop en dag :)

Rosenvante sa...

Jag gillar när man blandar hej vilt när man har hemmagjorda strumpor, känns genuint. Nån gång ska jag också prova magic loop.

Metta sa...

Så fina sockorna blev. Visst är det svårt attt fota på sig själv, men du har lyckats bra.

Har testat magic loop när jag gick på kurs, men har ännu inte praktiserat det på någon stickning.

Ha en bra helg!

Sunna sa...

jag tycker de blev riktigt granna. mina repades upp när jag provade magic loop så det var starkt av dig att fixa dem klara