söndag 2 augusti 2009

Magic loop

Så har ja gbörjat med mina restgarnssockar stickade med Magic loop nerifrån och upp. Det är bara några varv än men jag klarar ialla fall att sticka två sockar samtidigt med magic loop, det var det jag var nervös över. Men det går sticka två samtidigt. Mönstret till sockarna hittade jag på Barbros sida. Där finns många fina mönster men tyvärr kan man inte komentera hur fina saker hon gör! Om du läser detta, Du gör helfina saker och lägger ut jättefina mönster, TACK! Sen fick jag ju ett kompendium av Carina på Korvmuddens blogg om magic loop och sen har jag hittat en film på youtube som också visar miagic loop och den finns här! Ta chansen att prova! Åtminstone jag gillar nya utmaningar! Jag tyckte det verkade så väldigt komplicerat att sticka med magic loop och trodde aldrig att lilla jag skulle klara det. Men tack vare Carina som gav mig puffen att våga prova..... Jag återkommer med dem när jag hunnit längre.
Nu har S och N åkt hem och tagit lilla Alfa med sig. Alfa har varit här på sommarkollo medan dagis har varit stängt. Hon är en tax som ständigt fryser så hon sover under mitt täcke. Här har jag stigit upp och skickat in henne under mannens täcke. Ovanligt att hon har huvudet utanför, hon brukar inte gå värma ut utan kryper ner under täcket hel och hållen och brukar sova vid mina ben. Det har varit så kul att få ha dem hemma i helgen S och N!

7 kommentarer:

Sunna sa...

Vilken underbar tax, har ladrig hört de är så frusna, men urmysigt ju

Anonym sa...

Visst läser jag din blogg! Tack för alla snälla ord. Jag har valt att inte ha kommentarfält för det kräver lite arbete att hålla koll på spam. Men det går så bra att maila!

Du gör så fina saker och det är roligt att se bilder på dina gulliga barn. Du lyckades bra med Buttercup, min är upprepad två gånger så nu blir det en annan modell. Den blev så stor och vid i halsen. Två gånger!

Barbro

Rosenvante sa...

Vilken kul hund. Ska kolla in Barbros blogg också sen och kolla alla fina grejer du skriver om. Får väl lära mig sticka så också senare när det finns lite tid över. Visst är det mys med ungarna hemma, jag har min Emmy här denna vecka och det är så mysigt att få rå om henne.

Mia stickar sa...

Nu ser jag att du läser min blogg och det gör mig väldigt glad! men jag tror att du i hastigheten har blandat ihop min blogg med någon annans, vi är många Mia här har jag sett. :) Jag har jättegulliga barn men inga bilder på dem på bloggen och jag önskar jag hade stickat en buttercup för de är så fina! Men tack för de snälla orden om att jag gör fina saker!

Mia stickar sa...

Tillägas bör att jag också då och då har svårt att komma ihåg vilka bloggar jag läst olika saker på, det är ganska många bloggar jag tittar in på då och då! Det finns så många fina bloggar här i "stickvärden!"

Anonym sa...

Oj sicken liten goding, som vill mysa under täcket. Gott, gott!
Har provat att sticka två på magic-loop samtidigt men ledsnade och satte i de vanliga strumpstickorna. Jag tyckte det var lite snårigt med nystanen och tappade bort mig när jag la ifrån mig sticket.

Eva i Stäket sa...

Vilken liten gosig hund!
Min yorkie Ruff är också ganska frusen av sig och han sover alltid under täcket en stund varje natt. MYSIGT!!