måndag 17 augusti 2009

Tur man har flera projekt på gång......

Sockarna jag får frogga är inte de enda sockar som är på stickorna nu. Här ett par kamoflagefärgade sockar till mannen (varför har män så stora fötter?) De var inte lätt att fota ute försvann liksom i miljön överallt! Och varför stickar man kamoflagefärgade sockar som ändå ska va i stövlarna när han jagar?
Sen ett par som egentligen var en hemligstickning. Igår var bägges N:ar här och bägge fixade med datorn så nu kan jag prata med A över MSN som är gratis, det är ganska dyrt att ringa till Norge. Och hon fryser om fötterna så jag sa att jag håller på med ett par sockar till henne som jag egentligen hade tänkt spara och skicka till hennes födelsedag men nu blir de skickade så fort de blir klara. De är i Järebos miniraggi. Tycker randningen på dem blir så fin.

9 kommentarer:

Smått å Gott sa...

Åh så fint det blir!! Måste lära mig att sticka sockar. Må så gott.//Maria

Rosenvante sa...

Oj vad du har mycket på gång. La du strumporna i en vattenpöl eller är det en luring?
Tur dottern har en mamma som fixar lite av varje som värmer.

Mia stickar sa...

Socken ligger på en cementplatta! TÄnkte då inte på att det kunde se ut som vatten

fale artut sa...

Klart att hon ska ha sockarna på stubberten! Raskt stickat!

Astrid sa...

De blir jättefina, sockorna du stickar.
Visst är det roligt med sockor iaf. trots att man får repa upp ibland. Jag har också fallit för Järbos garn. Randningen växer fram så härligt när man stickar.

Soili sa...

Jättesnygg randning på garnet.
Dom kommer säkert att värma frusna fötter.

Metta sa...

Jättehärliga sockor du stickar. Blir litet sugen att sticka när jag ser fina sockor, men har fortfarande många par kvar efter förra årets utmaning (24 par).

Anonym sa...

Miniraggi var ordet. Skitsnyggt! Måste genast springa och köpa. Stickade kamouflagefärgade raggisar i fjol till min jagande och skogsarbetande svåger. Tyckte själv det var jättekäckt och passade honom utmärkt. "Det va nog di fulaste sockar jag nånsin sett" konstaterade svågern när jag förväntansfull överräckte presenten. "Men det kvittar ju för de syns ju inte i stövlarna ändå!", la han till.
Häpp!!!

Mia stickar sa...

JAg beättade för min man om "De fulaste sockar han nånsin sett", min man svarade med ett flin Jag är ju härdad att stå ut med det mesta!