fredag 28 augusti 2009

Nu är den klar!

Nu är den färdig, min andra Bingomaskot. Det blev en favorit i repeis. Jag har virkat Wood stock en gång förut. Den här ska min vän G-M få, hon som inledde mig på bingospelandets bana.
Nu är hon ju också ett stort Skellefte AIK-fan och förra vintern tog hon mig med och vi var och såg hockey. Jag sa det till henne att det är inte illa av en som är född Björklövare att sitt aoch hejja på Skellefteå. Så jag tänkte sticka en svart halsduk till hanså han skulle duga som hockeymaskot men då sa mannen (född AIK:are) att en Skellefteå AIK-halsduk är svart och gulrandig!
Så det vara bara att sticka den 6 maskor breda halsduken randig. Vi ska fara och se hockey igen i vinter! Då kan det vara bra att han har en halsduk om det är kallt i ladan så han inte blir hes och börjar låta som en kråka!

10 kommentarer:

Rosenvante sa...

Du är för gullig, en riktig vän när du sitter på fel bänk och hejar med din kompis. Vilken tur du tänkte på halsduken, för inte vill man att maskoten ska få ont i halsen. Jättegullig.

Astrid sa...

Vilken gullig!
Riktig hockeymaskot istället för bingo...

Mia sa...

Gullig ja, en sån maskot skulle jag gärna ha och färgerna minner ju lite om mitt gamla favoritlag VIK, men hur det går för dom de sista 20 åren har jag ingen aning om...

Susilull sa...

Nämen, vilken söt liten maskot!

Finns mönstret på nätet?

fale artut sa...

Gulligt och RART!

Mia stickar sa...

Jag har köpt mönstret på både han och Snobben på Etsy

Monica Hansen sa...

Så söt!

Samtal från min trädgård sa...

Den var så söt. Jag har beställt lite böcker om att virka dessa små gullepluttar, får se om jag lyckas.

Anonym sa...

Sicken sötnos!

Lissi sa...

Men gud vad söt...kan man beställa en sån av dej...tänkte överaska min son med sambo