måndag 3 augusti 2009

Norrut

S hade med sig sin nya systemkamera så vi var ute och fotade en del, det blir väldigt fina bilder med systemkamera! När jag var barn brukade jag och en kompis ta en blomma från en stormhatt och ta bort det främmersta bladet, då ser det ur som två fåglar som drar en vagn!
A har börjat sin resa idag. Hon åker inte med nån vagn dragen av fåglar utan det blir buss och flyg. Hon ska nästan så långt norr ut det går komma. Hon har fått jobb (vikariat) på en vårdcentral som ligger på en ö ute i havet mellan Tromsö och Nordkap. Där ska hon jobba i sju månader. Men hon kommer att komma hem ett par gånger under tiden. Hon är framme imorgoneftermiddag så det blir spännande att höra raporter därifrån! Men det känns väldigt långt bort för en mamma....

3 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Det förstår jag! Men vad roligt för henne med den upplevelsen. Alltid läskigt att se sina barn fara i väg hur små eller stora de än är.

Rosenvante sa...

Ja, det spelar nog ingen roll hur gamla de är, det är jobbigt ändå. Konstigt nog vänjer man sig med tiden även man längtar efter att ha de nära. Hoppas hon kommer att trivas där uppe bara.

Tant Kofta sa...

Det här med barnen långt bort är hemskt. men de blir kavata och duktiga efter såna äventyr och det får man glädja sig åt.
hej fr. Koftan