tisdag 25 augusti 2009

Sommar igen!

Nu är raggi-sockarna klara och framme i Norge. Jag hoppas de ska värma de frusna fötterna annars få jag sticka tjockare sockar. Känns inte idag som om det någonsin skulle behövas några tjocksockar. Sommaren kom tillbaka igår. Fast jag kom hem vid halv fyra var det så soligt och varmt att jag gick ut och satte mig i solen och stickade.
Jag har nu lyckats sticka hälsteget på mina magicloop-sockar. Krävdes lite tanke innan jag fick ihop hur man skulle göra men det gick!
Nu ska jag ut och sticka i solen!

9 kommentarer:

Astrid sa...

Vad snyggt du fick till ränderna på de övre sockorna. Helt lika. Hade du köpt två nystan?
Jag tycker Beatrix ser lite ledsen ut i förra inlägget. Är hon gladare i dag?

Mia stickar sa...

Nej sockarna är stickade av ett enda nystan. Jag fick nysta bort lite till andra sockan för att komma rätt i färg, det blev inte så mye garn kvar men jag tänkte att det skulle ha räkt till att sticka ett par 39:an till mig.
Morgan insåg ganska raskt att stickning inte var Beatrix grej. Hon började kasta blåbär på honom och sen var blåbärskriget i full gång. Synd jag inte fotade två fnittrande blåbärsårickiga nallar i badet! :)

Mia sa...

Tro mig, sockor kommer att behövas i Norge!! dom andra sockorna; var in och såg på beskrivningen, tror jag får pröva en dag med god tid för det såg lite svårt ut... njut solen :)

Call design sa...

Läckra och snygga!Vi njuter av den sista värmen som finns kvar som tur var. men kylan kommer och vad kan värma bättre då än fina och mjuka strumpor!

Rosenvante sa...

Så snygga de blev och hoppas hon blir lite varmare om tassarna nu.
Synd att du missade fota de två busiga nallarna, hade varit en syn det. :D
Lycko dig som kan få vara ledig och ute sådana här underbara dagar.

Karin Bergh sa...

Snygga! =)

Susilull sa...

Fina sockor! Och stickstunder i solen är kalas!!

Anonym sa...

Usch ja, tycker det är alldeles för varmt och kvavt. Nåt fel på mig antagligen. Nu längtar jag efter att sitta inomhus vid brasan och ha såna fina raggisar som dina på.

Sunna sa...

jag gillar det där raggigarnet, blir så snyggt mönster, hälen ser ju ut att ha blivit helt perfekt på dina magic