tisdag 11 augusti 2009

Magic loop

Det går så sakteliga framåt med mina magic loop-sockar, några varv per dag. Det blir inte så mycke sticktid nu, bär ska plockas och rensas och gräset ska klippas, ogräs ska rensas... Det ger mer att sticka två samtidigt än som mina första sockar när jag stickade en och en. Man styr ju efter bägge sockarna samtidigt så då blir det ju som fyra strumpstickor man får sticka på direkten. Det verkar inte behövas blandas in nåt fler garn, det verkar räcka! Blir alltså inga restgarnssockar.
Har fått bilder från dottern i Norge. Verkar vara vackert där hon är!

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vilka underbara bilder, man känner verkligen lugnet där uppe.

Monica Hansen sa...

Norge är vackert:)

Så duktig du är med sockarna!

Mia sa...

Norge är kanske vackert men fillar`n vad det regnar!!! Den er smart, jag stickar också alltid två sockor om gången, eller vantar,eller ärmar. Först lite på den ena och så lite på den andra. Det är ju så himla tråkigt att börja om igen från starten när man är färdig med den ena, och så vet man ju att garnet räcker till två likadana.. Men, jag vill inte tänka höst och sockor riktig ännu, ska njuta barfotadagar in i det siste :)

Susilull sa...

Så fina bilder!!

Tack för komplimangen till min blomkofta. Jag har stickat i Bugg med stickor nr 4.
Den finns nu under FO, där kan du läsa lite mer om du vill.

Ha det bra!

Made By K sa...

Måste prova på detta med två sockor samtidigt..det borde ju funka lika bra att börja uppifrån också...synd bara att man behöver två nystan!