torsdag 20 augusti 2009

Skam den som ger sig!

Nu har jag froggat och är på gång igen. Nu stickas sockarna vanlig väg och jag lägger in lite röda ränder i skaftet så att garnet räcker. Får investera i rundsticka 2,5 och garn till den och testa att sticka andra vägen. Detta verkar ha blivit en sockblogg, kanske en lite grisig en :) men detkommer annat sen!

7 kommentarer:

Sunna sa...

jag försökte verkligen lära mig sticka med magic loop men fick aldrig till det, nu köpte jag lyxiga strumpstickor istället och gör som jag alltid gjort. fegt va

M sa...

Hej!
Kom in här av en slump. Tittar runt på olika stickbloggar. Håller nämligen på att lära mig och är inne på mitt första projekt. En filt, har nog tagit mig lite vatten över huvudet, men men det fixar sig :)
Kram

Mia sa...

sockor värmer och det behövs snart, så bara fortsätt visa sockor du. nu har jag lärt mig två saker; 1. frogga är alltså det samma som att repa upp och 2. magic loop. har ldrig förstått hur du kunde sticka sockor på rundstickor, aha, egen teknik, jag använder dom vanliga fem små, jag.. har du lust skulle jag vara glad om du berättade lite mer om detta " magic.."

Rosenvante sa...

Tycker denna grisiga sockblogg är trevlig att titta in i. :D

Mia stickar sa...

Jag får göra ett inlägg nån dag om magic loop!

Anonym sa...

Eh...jag håller nog med Sunna här. Får inte till det med magic-loop heller, blir bara arg och förvirrad och tänker fortsätta vara kärringen mot strömmen: 5 stickor till sockar hädanefter. Hoppas du lyckas bättre. Kanske är det bara träning som gäller.

M sa...

Haha ja gud vilket jobb det är, det fattar man inte innan man börjar. Men det är ju så roligt! Just nu har jag fått en blåsa på pekfingret, men det är bara på med plåster och fortsätta :)
Kram