fredag 7 augusti 2009

Summering

Började fundera över hur mycke restgarner jag använt upp i Restgarnsbluesen. Jo en del faktiskt Jag samlade ihop alla "verk" Det är en öländsk kanin som hjälpte mig att samla ihop allstren och stälde även upp som modell till yemenvästen. Så en yemenväst, en panlapp och en disktrasa. Ett kamerafodral och ett fodral till stickmarkörerna, kaninen Agnes och amigurumin Snobben. Även ett par muddar som finns i inslaget lite längre mer. (Tack för alla snälla komentarer om dem!)
Sedan kaninen Matilda som var en present så hon bor inte kvar här. Har de sista yemenvästarna klara så de kommer på bild nån annan dag. Så lite mindra restgarner har det blivit även om jag inte gjort några stora projekt.
Igår skördade jag de första morötterna. Egen sallad har vi haft länge. Det har inte gått odla morötter här för vi har alldeles för tung och lerhaltig jord men så ifjol byggde mannen en låda till mig mot maskinhallen som det är mest sand i och där växer dem!

2 kommentarer:

Rosenvante sa...

Va bra att göra en sådan summering, man glömmer ju ganska fort vad man gjort. Ingen dålig produktion du åstadkommit. Skulle kanske gå och kolla hur våra morötter ser ut, de borde ju vara bamsiga nu, sallad har vi också som man går och plockar efterhand. Vi har däremot väldigt sandig jord, inte alltid roligt tyvärr.
Hoppas du inte har det för varmt på jobbet sen idag bara.

Astrid sa...

Ja, instämmer, vad fina grejer du gjort av dina restgarner. Själv ökar jag bara på mitt lager.
Men när du har slut kan inget hindra dig från att köpa nya nystan, eller hur.. =)