fredag 31 juli 2009

Snabb leverans!

I tisdag kom jag hem från jobbet, åt middag och satt mig sen vid datorn för attt beställa färg till skrivaren. Klockan måste ha varit över fem på afton. Döm om min förvåning närjag hittade färgen i brevlådan dagen efter! Hur hinner de få iväg det och ända hit upp? Det var otroligt snabbt! Nu ska jag ta mig an en dubbel utmaning. Carina med Korvmuddens blogg var ju min hemlige vän och hon skickade mig garn, mönster, en rundsticka och beskrivning hur man stickar sockar med magic loop. Jag gjorde det men jag stickade dem en och en. Jag har hittat ett mönster som jag nu kan skriva ut på svenska på sockar stickade nerifrån och upp så nu ska jag sticka så (som jag aldrig har gjort) och sticka båda samtidigt med magic loop. Bra nu när jag bara har rester kvar så ser jag ju hur långt garnet räcker! Men först ska jag göra färdigt den sista yemenvästen.
Här är det varmt nu och har så varit ett tag. Sitter på bron i skuggan och stickar och lyssnar på talbok. Det är så underbart! Och ikväll kommer S och N hem! Det var ett tag sedan de var här nu så jag riktigt längtar!

7 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Ja, man undrar...men det är härligt, att man inte behöver vänta.
Har inte heller provat att magic loop sticka, men har en bok om det, vet inte om det är något? Fördelen är väl att de bliver helt lika, sockerna!

Astrid sa...

Vad glad man blir när det man beställt ligger i brevlådan så snabbt. Jag har för mej att Garnhärvan fick mej så snopen också, med snabb leverans.
Jag tycker jättebra om att sticka två sockor samtidigt, men vet att många inte gillar det. Lycka till!

Mia stickar sa...

Det tog ett tag innan jag fick det att flyta med magic loop men nu blir det ju lite extra när jag ska sticka två samtidigt och sen nerifrån och upp som jag heller aldrig provat! Men klar fördel när man inte vet hur långt garnet ska räcka!

Sunna sa...

Jag gjorde faktiskt ett tappert försök att sticka sockar med magic loop men fick aldrig något riktigt flyt i det, kanske gjorde jag galet, ska bli spännande att se vad du säger om det

Rosenvante sa...

Såg en filmsnutt någonstans och det såg så enkelt ut att göra så. Skulle ju vara bra om man kunde köra båda på en gång. Du får berätta vad du tycker sen. Hoppas du får flyt i det hela nu bara.
Ha en mysig helg nu när de kommer hem.

Anonym sa...

Har varit inne och kollat på Yemenvästar. Skulle vilja bidra. Har en del garn som passar till stickor 3½ och 4. Hur ser det ut med de olika storlekarna. Har du nån liten lathund för det.
Kontakta mig på nemotassen@hotmail.com

AnJa sa...

Spännande med magic loop sockar. Något jag skulle vilja prova men ännu inte riktigt vågat. Vilket mönster kommer du att använda? Ska bli spännande att följa hur det går :-)