måndag 27 juli 2009

Datorvantar

Nu är A:s datorvantar färdiga. Stickade i Bambinoull efter ett mönster som finns HÄR. JAg la till en flätrapport på mudden. Att det är mudd på undersidan ger "vanten" en väldigt fin passform samtidigt som de är tjusiga "uppåt". Igårkväll var vi och hälsade på flickorna och deras N:ar (det är ganska opraktiskt när döttrarna har samma namn på sina pojkvänner, de är inte mycke i efternamnet som skiljer dem åt heller) Vi löser problemet med att den ena får heta hela sitt förnamn och den andra en förkortning.
Att jag kan allt och hinner så mycke? Nja inte kan jag allt! Jag kan sticka någotsånär, och slå frivoliteter och är inte alls dum på att virka. Men jag jag är totalt tondöv, den mest okonstnärliga människa som finns (allt jag gör är ju efter någon annans mönster, tur att dom finns!) Jag är språkdöv. Har väldigt svårt med engelskan. Skriver som en kråka, det syns ju tur nog inte här! osv.... Min man jobbar mycke och barnen är utflugna så jag är mycke ensam hemma och då pysslar jag. Men det är sällan jag hinner städa.......

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Tur du kan läsa andras mönster i alla fall!!!:) För det är du super på, få fram fina grejer efter andras mönster alltså. Tur du har lite okunskap, man blir lite orolig när man läser bloggar, hur otroligt duktiga alla är. Men man missar ju att det inte alltid är samma bloggare som gör allt utan nån är bra på det och någon annan bra på nått annat. Tur du påminner om det.
Har alla killar samma namn däruppe eller är de födda samma år och det är ett väldigt poppis namn det året? Jag har inge lika som tur är, men min Julia har fått så många efterföljare i Claudias ålder så det pratas om Julia hit och dit, då är det inte lätt och veta vem hon pratar om.

Linda sa...

Såna skulle jag behöva! Är tillbaka på jobbet och håller på att frysa fingrarna av mig på dagarna. Smidigt utan "fingerhål"!

Linda sa...

Ja visst! Vågar inte tänka på vad som kunde blivit om vagnen bara fått ett hjul helt plötsligt.

Vädret ska visst vända nu, vi får tro att det stämmer!

Soili sa...

Det är skönt med torgvantar när man sitter mycke vid datan.Den där modellen är jättebra.Kul att du kikade in hos mej.jag gillar också det där "Yemenprojektet" i Finland stickas den där västen också,där kallas den Etiopienvästen...kärt barn har många namn :)

Metta sa...

Så fina datorvantarna har blivit! Passar säkert bra att ha som vantar på hundpromenaden, så jag får sticka ett par till mig.

Mia stickar sa...

Rosenvante, de är inte riktigt samma årgång men ett sådär lagom populärt namn.
Metta, de är även superbra då man går på stan och det är halvkallt. Man behöver ju inte ta av dem för att titta på saker (eller klämma på garnnystan) . Jag är farlig på att glömma vantarna!

Call design sa...

Så fiiiiiiiiina!