onsdag 22 juli 2009

Bingo!

För nån månad sedan kom jag och min vän M på att vi skulle fara och spela bilbingo. Men jag vet ju inte hur man gör sa M, ingen fara svara jag kaxigt, jag vet! För några år sedan var ajg iväg ett antal gånger med ett annat gäng och spelade bilbingo, men jag vann aldrig! Så vi for och handlade brickor och spelade. Fast jag hade ju glömt att det fanns ett spel som hette Lill-rövaren så nå såna brickor hade vi inte. Jag var visst inget bingoproffs som jag trodde. Inget vann vi heller. Men så igår skulle vi prova vår lycka igen och jag hade ju insett var felet låg! Det behövdes en Bingomaskot! Jag har ju hållit på med en amigurumi som jag bara visat delarna till och inte den färdiga för M som skulle få den brukar kika på min blogg. Så igår fick hon den innan bingon började.
Och hur gick det då? Jo först var det förbingo. Då drog M till med en full bricka! Nu fick hon dela vinsten med en men det blev 350kr.
Sen kom ordinarie spel och på första spelet drog jag till med full bricka! Och jag var ensam så jag fick 400kr. Sen sa vi att nån annan måste ju ocskå få vinna ibland! :) Men från att inte vinna alls till att få ihop 750 kr är ju ganska stor steg så nog gjorde maskoten sitt! Bilder på den färdiga maskoten kommer imorgon! Penganra sparar vi och ska göra nåt kul av! Detta kallar jag BINGO!

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vilken tur du hann färdigt maskoten. Grattis till vinsten får man säga då.

Astrid sa...

Grattis!
Har aldrig provat bilbingo. Ni verkar ha haft kul. Tur att maskoten blev klar i tid!
Det blir alltså inget garn av vinsten ;)

Mormors bod sa...

Tips på vad pengarna kan användas till: KÖP GARN!

Sunna sa...

Va kul, trodde inte bilbingo fanns fortfarande, måste varit maskoten som hjälpte till

Maria sa...

Tack! Gillar också den blå meleringen, koftan är helt klar nu! Finns inlägg i min blogg.

Janzon sa...

Kul med bilbingo, längtar redan efter nästa säsong!