måndag 13 juli 2009

Sista dagen

Sista dagen på min semester, imorgon börjar allvaret igen. Skulle kunna vara ledig 5 veckor till! Fast nu har det regnat och varit grått ganska länge och det känns som om sommaren skulle vara slut. Men det kommer nog soliga dagar igen och hoppas det blir på mina lediga dagar! På bilden en orkide jag inte vet namnet på som blommar. Kommer med en ytterligare stängel också.
Det går sakta men säkert frammåt med uppochner-koftan. Har nu stickat livet färdigt och börjat med första ärmen. Den har tendenser att se blå ut när ajg fotar inne men den är svart. Hade tur att livet stämde på slutet mellan ränder och knapphål. Sista knapphålet är det bara några varv som skiljer från de andras avstånd när jag avslutade koftan så att den stämde med ränderna.

7 kommentarer:

fale artut sa...

Så lurigt det är med foto..Den ser helt blå ut härifrån jämtland!

Mia stickar sa...

Kanske beror det på avsåndet? :)

Rosenvante sa...

Ser blå ut från Gotland också! Har dina 5 veckor redan tagit slut, tycker inte det är länge sedan du skrev att du skulle ha semester. Jag ska knega två veckor till innan jag får ledigt i en vecka och sen ska jag jobba två dagar och vara ledig i åtta och jag längtar så dit.
Vilken orkide du har, helt otroligt med blommor, jättefin

Sunna sa...

Jag har också börjat jobba idag, helt otroligt vad fort det gått

Karin Bergh sa...

hoppas att du har haft en trevlig semester. Jag har fyra veckor kvar =)

BiZen sa...

Hej!
Hoppas det går bra att jobba. Jag hade min första semesterdag i går -skönt - men tiden går sååå fort. Kul att du tittade in till mig, jag kommer tillbaka till dig! //BiZen

STICKKATTEN sa...

Tiden går verkligen fort, det är så skönt med semester har nästan 3 veckor kvar. Hoppas det går bra för dig att jobbba