fredag 17 juli 2009

Åska

Igår gick åskan hårt här. Det small och blixtrade i kontakter och var allmänt otrevligt. Hundarna var ganska uppjagade och jag själv är också tämligen rädd åskan.
Jag har fått en beställning av äldsta dottern på ett par datorvantar. Det blir ett par med flätor på. Hon ska snart flytta till nordligare breddgrader.
Nu var en klocka på min lilla daglilja utslagen. Bilden gör den inte riktigt rättvisa. Den har en varmgul underbar färg.
Den första pionen har också slagit ut. Nu ska jag ut och fortsätta klippa gräset. Solen lyser och det är varmt! Sen kommer äldsta dottern och hennes N hit på middag.

5 kommentarer:

Mia sa...

nej, det är inte alltid som färgerna kommer riktig ut av kameran, men fina är dom ändå. Datavantar, är det vantar utan fingrar, eller?? fint flätmönster.

Mia stickar sa...

Jo det ska bli vantar utan fingrar
Hon blir så kall om händerna vid datorn. Förra vintern hade hon ett par avklippta vantar, de här blir lite snyggare!

Rosenvante sa...

Fy för det vädret, det vill man ju inte ha. Fast jag kan ändå inte låta bli att titta och förundras över vilka makter det finns. För lite vackert är det ändå.
Tur för din dotter att du är sådan hejare på datorvantar eller vad man nu ska kalla dem, ursnygga är de i alla fall. Trevlig kväll nu då när du får hem dem på mat.

Metta sa...

Låter inget kul med åska. Här har mullrat något för några dagar sedan, men tack och lov inget allvarligare.

Så vackra blommor!! Halvvantarna (datavantarna) blir jättesnygga med de fina flätorna.

Ha en skön helg!!

Astrid sa...

Datorvantarna blir fina!
Jag tycker också det är läskigt med åska. För nåra år sen var vi ute o letade efter kor som gått genom stängslet i rädsla för smällarna. De höll sig undan i flera dar i skogen.