måndag 1 november 2010

Ufo vecka 44

Veckans UFO är ett par sockar som legat i flera år pga att de blev alldeles för stora till mig på bredden så det blev bara en sock. Men nu har jag rivit upp hoptagningen i tån och stickat på dem till en herrsock. Garnet är Opals Harry Potter.
Får tacka för alla tips runt Pompes försvinnande. GPS-Sändare finns men den satt just då på Klinga. Jag fick tips om ett pudelgarn, om jag stickar en ny päls åt honom i pudelgarn, blir han en pudel då? :) Det tipset tackar jag innerligt för!
Jag ska nu jobba den sjätte av mina sju arbetsdagar på raken. Känns som jag hinner inget annat än att jobba så jag har varit dålig på att kommentera på bloggar osv. Men snart får jag tillbaka lite ledighet!

8 kommentarer:

Anna sa...

Jag är så imponerad av att du tar tag i alla UFO:n... Önskar att jag bara kunde bestämma mig för att avsluta alla mina projekt innan jag börjar med fler... Jag behöver ju de stickorna för att kunna börja med julklappsstickningarna...

HandMade sa...

Pudelgarnet var bra! Jag förstår att du blir orolig för lille Pompe. Det hade jag också blivit. Jag instämmer med Anna ovan: Vad duktig du är!

Mia sa...

Absolut, pudelgarnet går jag för, vilket toppentips. Sju dagar, låter massivt, då blir det väl extra skönt när du först blir ledig. Sköt om dig :)

Mmatilda sa...

Men hur många ufon har du egentligen?
Och om du nu ska försöka handarbeta fram en ny päls åt hunden så tror jag på att knyppla en spets, för vår hund är en (finsk) spets och den har aldrig sprungit bort!

Hoffmans Design sa...

Roligt med att du kallar det UFO.
Här hemma hos mej så måste det alltid vara många projekt på gång annars mår jag inte bra.
Kramizar

AnJa sa...

Tack för morgonens skratt Mmatilda! Knyppla en spets :-D

Cecilia sa...

Namnet på garnet är ju bara helt perfekt, det kändes som jag tänkt på HP redan innan jag läst det...
Missade inlägget om Pompe; skönt att han kom hem igen!
(Hihi, jag har en speciell relation till namnet för när jag var liten och lekte hund så vill jag under en period alltid heta Pompe! )

Astrid sa...

Pudel eller spets, bara att välja. :D
Men visst är det viktigt att ta tag i ufona. Annars får man ju inte loss stickorna så man kan börja på nåt nytt!! Som kanske kan bli ett annat ufo.