måndag 29 november 2010

Inget UFO denna vecka

Jag har egentligen bara ett riktigt UFO kvar och det tror jag jag ska sätta på frogglistan, ett par mönsterstickade vantar varav den ena är klar men det bär mig emot med andra, det är verkligen inte min grej, det ska vara roligt att sticka!
Istället stickar jag vidare på min svarta kofta, den grå sjalen som blir utmärkt stickning när skidskyttet kommer igång och mina vita vantar i hemspunnet garn. Känns att andra omgången är alldeles för hårt tvinnat, varför går det inte att spinna jämnt, hur svårt kan det va? Nu kommer snart vännen L och vi ska trimma spinrocken. Lets rock!

7 kommentarer:

Sanna sa...

Jag tror du gör rätt i att frogga om stickningen tar emot, det brukar ju kännas bra efteråt. Själv har jag blivit ganska duktig på att repa upp den sista tiden och jag har aldrig ångrat mig. Kör på med den roliga stickningen istället.

Kram

Astrid sa...

Bättre att använda garnet till nåt roligare projekt.
Lycka till med spinnandet. Skulle så gärna vilja vara med.
Rock it baby!

AnJa sa...

Rock on :-) Vanten ser finfin ut!

Hoffmans Design sa...

Dom där vantar ser jättefina ut.
Dom får du lägga ut sen så vi får se hur dom blev.
Må gott denna måndag.
Kram

Rosenvante sa...

Kan bara hålla med de andra.
Men glöm inte fota vantarna när de är klara. Skidskytte, har det börjat? Jag har ingen koll alls, tittar nästan aldrig på tv på dagen så jag missar ju allt det där.

Pysselfarmor sa...

Jo du de där alpackorna jag träffade hade jag kunnat packa ner i väskan om de fått plats...så jiddrans söta. Såg du deras ögon - man druknar i dem. Men det var så himla roligt att de lät hela tiden medans de tugga höet och tittade runt....som om de "pratade" med varandra. Huvvaligen här var det kallt i morse...ja - 15 kanske inte låter så kallt men attans det är mycket för det är så fuktigt luft. Jag känner verkligen skillnad på -15 här och -15 på gården i Lappland. Stor skillnad.
Sticka det du har lust till och repa upp så fort du känner att det inte "passar"......ha det gott i stugan!

Mia sa...

Hur svårt som helst, att tvinna två lika garn alltså, jag får det inte till i varje fall..
Nu början vanten bli större, blir jättefina. Hoppas rock-kvällen var kul :)