fredag 3 december 2010

Tack!


Tack alla vänner där ute i cybervärlden som hjälpt mig med tips, ideer och glada tillrop vad gäller mina spinnförsök på spinnrocken! Nu har jag inte hunnit ägna mig ät det på några dagar, det har varit 50-årskalas, stadsbesök med middag hos dottern och sen måste man visst jobba också! Idag är det festförberedelser som gäller. Ikväll är det juntaavslutning här hos mig. Vi är åtta stycken och jag tillhandahåller mitt kök, klyftpotatisen, godis, kaffe m.m. sen gör två stycken olika förrätter, två gör olika varmrätter och två gör olika efterrätter och en kommer med bröd och grönsaker så då har vi en spännande sexrätters middag att se fram emot!
På stickfronten lite nytt. En kvinna med en hel del hjälp av andra har startat ett hjälpprojekt i Afrika och de gör bla babypaket så jag ska sticka några koftor dit har jag tänkt. Har ju en hel del restgarner! De har ganska nyligt varit dit med en hjälpsändning.

Ha en trevlig helg allihop!

6 kommentarer:

Mia sa...

Du får ha en mysig kväll :)

AnJa sa...

Låter som du har en trevlig kväll att se fram emot! Här kommer yngste sonen hem. Det ska bli skoj att träffa honom. Det känns så länge mellan gångerna.

Sanne sa...

En trevlig fredagkväll får jag önska dig då! Här kommer (kanske) mina grabbar och hälsar på över helgen.

Rosenvante sa...

Åh så mysigt det lät. Hoppas ni får en härlig kväll med mycket skratt.

Mmatilda sa...

Så här dagen efter (men bara i kalendermässig betydelse) så kan jag bara tacka för en trevlig kväll och all god mat! Fastän jag inte stannade länge måste jag ändå ha varit trött för jag lyckades svänga åt fel håll på ett ställe och tog vägen genom skogen i stället för den vanliga. Tur att jag hade sällskap i bilen, men hon sa ingenting, bara accepterade att "jaha, vi tar den här vägen idag"...

Helena sa...

Lycka till med allt festande. Vad heter det där man kan skicka babykläder?