söndag 19 december 2010

Brukar ni julbada?

Det brukar jag! Jag badar både till jul och till midsommar vort det behövs eller inte...... :) Igår var det dags för julbadet. Först lite god pizza, lite rött vin och sedan bada och bada lite mer rött vin tilltugg och mera bad och ren blev jag! Kameran hade jag med men den kom aldrig fram så jag sökte igen en bild från mitt förra bad!

Fick en fråga om duken på bilden i mitt förra inlägg. Jo jag har sytt den själv och det är en av mina stoltheter! Med dubbla langettkanter lite glittertråd och ett fint mönster. Den är ljuvlig om jag får säga det själv! :)
Idag har det varit en härlig handarbetsdag med damstafett och en bronspeng, mixstafett och ett guld, tyvärr ingen medalj i herrstafetten och nu återstår handbollen, Heja Sverige!

8 kommentarer:

Helena sa...

Badekar, det är ju en bassäng! Åhh, att ligga där och drömma... Duken är ju bara vacker...själv kan jag bara korsstygn.

Cecilia sa...

Idag har jag varit enormt duktig och hackat mig genom en massa kalkavlagringar i badrummet OCH veckohandlat OCH veckotvättat... så när sista tvätten är bärgad ska jag julbada; tända ljus kring karet och nåt gott i själva badet. Och så ska jag lyssna på slamret från köket där maken lovat laga middag!
Men ditt kar var verkligen något alldeles extra! :-)

Jättefin duk, jag är så imponerad av alla som kan brodera!

Rosenvante sa...

Japp, jag badar ibland i mitt bubbelbad. Men eftersom jag oftas blir så trött på att vänta innan det är fyllt så måste jag planera in mina bad väldigt väl. Men vin har jag alltid med mig och en bra skiva i cd:n och tända ljus. Då är det njutning på högsta nivå.

Mia sa...

Vi snackar om att slänga ut badkaret, jag brukar vara den som badar här i huset men nu är det länge sen sist. Men visst är det skönt. Hade jag haft ditt kar hade jag nog legat där ofta, vilken plats, med vin.. myspyslördag :)

Mmatilda sa...

Jag ser inte dig på badbilden men jag antar att du är där under bubblorna!

Astrid sa...

Nehej, inget julbad här inte. Bara den vanliga duschen.
Men du, vilken vacker duk. Förstår att du är stolt över den!

Sunna sa...

men kvinna!!!! vilket badkar.. jag dööör

Pysselfarmor sa...

Jag har bara ett "vanligt" badkar men Gu' så skönt det var häromkvällen att sänka sig ned där i skållhett vatten så att huden knorrade sig riktigt. Hade väntat ute i kylan på en buss som aldrig kom som blev två bussar som aldrig kom...sedan fick jag ta tunnelbanan till närliggande "ort" och gubben kom och hämtade mig...jag skallrade tänder allt bra högt. Frös hela kvällen sedan trots bad! Skulle nog spätt på med litet vin kanske ;-)

Så jiddrans fin duk du sytt! En juleduk av högsta klass!