måndag 20 december 2010

Julveckan

Nu har vi gått in i julveckan och jag har börjat städa men det går tungt. Har nån upphakning nån stans så höfterna värker. Det är så lätt att säga till andra att ta det lungt det är inte så noga men jag måste städa! Inte för att jag är pedant men här bor tre hundar och en katt och det märks så det kräver en hel del städning. Jag la upp Pompes filt på kökssoffan för att dammsuga och stackars Pompe fick nöja sig med Ayas korg, han har liksom vuxit ur den.....
Tyvärr är bubbelpoolen på gårdagens bild inte min utan det är en spa-anläggning som finns i trakterna där man bokar in sig och det gör vi då och då och i samma byggnad finns en rastaurang där man kan käka innan, snacka om lyx! Tyvärr har jag inget eget badkar jag som älskar att bada!

8 kommentarer:

Sunna sa...

Han är så ståtlig pompe

Cecilia sa...

Jag som var så impad över denna radikala satsning på badlyx! :-)
Jo, jag tror vi är många som säger att det inte är så noga och så snor vi på som sjutton iaf. Fast just iår har jag hållit mig i skinnet med julgrejor. Har gjort två tunga städinsatser men sedan blir det inte mer.
Tror jag.... :-)

Rosenvante sa...

Lilla Pompe har blivit riktigt stor.
Trist att du fått ont nu så här till jul och allt.
Städa när man har djur, :) det känner jag väl igen. Tycker de där katterna hårar så förskräckligt. Men det får man stå ut med för man få ju så mycket mys tillbaka.
Du, då har jag lyxigt då, för jag har ju bubbelbad, men jag badar ganska sällan. Tar för mycket tid men är så skönt när man väl gör det.

Sanne sa...

Har två hundar som fäller JÄMNT (tycker jag) så jag förstår precis vad du menar!

Mmatilda sa...

Jag har också en del hundhår och katthår att städa bort. Och imorgon ska mamma komma hit. Det värsta är att när man just har städat bort det så tar det bara en miniliten stund så är det likadant igen.

Våra husdjur är ju i övrigt naturligtvis helt Väluppfostrade, Artiga och Skötsamma på alla sätt och vis. Men de hårar alltså av sig ibland, och det har kanske, tyvärr, inte undgått dig.

Astrid sa...

Jag har inga djur inne alls, mer än dammråttor. De ställer också till så man måste städa :D

En Pompe skulle inte vara fel att ha..eller en bordercollie till alla våra får.
Hoppas det går över fort,det onda!

AnJa sa...

Som du sa; stor hund i liten kropp eller var det tvärtom? :-) Här måste nog städningen påbörjas snart. Hittills har jag förträngt vad det är för dag på fredag men nu är det nog bara att gilla läget.

Eva sa...

finns det hjärte rum så finns det stjärterum..........