lördag 4 december 2010

God morgon?

Jag skulle börja halv åtta imorse men eftersom jag inte har nån bil än (fortafarande trasig!) så måste jag anpassa mig efter mannen och åka med han när han for och jobba så jag kom på jobbet kvart över sex men inga problem, jag hade ju stickningen med mig så en kopp kaffe och en stunds stickande är väl inte hela världen men framåt sju uppdagas det att jag inte alls börja halv åtta utan klockan tolv var det mindre kul när man dessutom inte har nån bil att komma sig hem med! Dock var nattjejen snäll och skjutsa hem mig så här sitter jag vid datorn och väntar på att det ska ljusna och datorn är trög och seg och vill inte ens lägga in ett foto! Känns inte riktigt som nån god morgan! ;)

12 kommentarer:

Rosenvante sa...

Nej, fy vilken morgon. Hoppas du får lite gos med ullen som plåster på såren. :)

BiZen sa...

Oj,oj du har väl inte redan drabbats av julstressen! Varva ner med att klappa lite garn! Kramar!!
//BiZen

Mmatilda sa...

Nej såna mornar vill man inte ha. Det är väl ingen tröst men jag har faktiskt gjort det själv en gång: jag hade bytt arbetstid med en jobbarkompis så jag skulle ta hennes eftermiddag i stället för min morgon. Utan att titta i almanackan for jag de 25 kilometrarna och var på jobbet klockan sju... skulle börja ett.
Men jag hade bilen med mej så jag kunde fara hem den gången.

Mia sa...

Du det var surt, men du får i varje fall en lång produktiv förmiddag. Hoppas bara att du tänkt ut hur du ska komma dig till jobbet till 12?

AnJa sa...

Nej en godare morgon tycker jag du kunde ha haft! Att komma flera timmar för tidigt till jobbet och dessutom en lördag känns nog inte alltför kul... Antar att jag kan gissa vad du önskar dig i julklapp?

HandMade sa...

Din stackare! Det är verkligen jobbigt att bara ha en bil. Vi har bara en också och visserligen jobbar vi tillsammans och åker alltid till och från jobbet tillsammans men på fritiden hade det behövts två bilar ibland.

Tack så mycket för kommentaren och omtanken. Det går lite upp och ner ibland men som tur är så är det OFTAST bra!

Sanne sa...

Hoppas resten av dan blev bättre!

Lilli sa...

Det var ju inte så kul för dig. Men du fick ju stickat lite i alla fall :)Hoppas att resten av dagen blev bra. Ha det varmt och gott i kylan!

Paradiset Kaos sa...

Ja du, sånt där är inte alls kul. Jag har arbetskamrater som kommit för att jobba natt och upptäckt att det är fel natt de är på jobbet.
Hoppas dagen blev bra iallafall

Pysselfarmor sa...

Ojdå det där var ingen rolig början på dagen...hoppas den förlöpte väl sedan.

Tack för snälla kommentaren om mina muddar!

ha en härlig måndag

Torprosen sa...

Ja, det kallar jag en riktig skitmorgon..hoppas resten av dagen blir bättre..Vad kul att du börjat spinna..verkar jättekul, men allt för svårt för mig!!Kram Torprosen

Astrid sa...

Oj, vilken morgon du fick till. Tråkigt. Om man bor nära sitt jobb är det bara att gå hem, men vi lantisar måste ju ha bilen.
Hoppas den här veckan blir bättre!!