måndag 6 december 2010

Massor av ull!

Har beställt ull från spinspiration. Härlig vit ull, ljuvligt mjuk grå alpacka och mysgrönt merin0, vill kunna spinna NU! Av vit ull har jag spunnit tunnt tunnt garn som jag tänkt tvinna till tvåtrådigt. Ska man tvätta det innan man tvinnar eller tvinna direkt? Spinnovis som jag är har jag ingen aning.
Idag har jag haft härlig sovmorgon väl medveten om att jag börjar halv ett, inga fler missar om arbetstiden nu! Tack för snälla kommentarer om min dåliga gårdag!

12 kommentarer:

HandMade sa...

Det ser härligt ut! Det är tur att jag inte har fastnat för det där annars hade jag haft ett ännu större hål i plånboken varje månad :)

Cecilia sa...

Åh, ett sådant härligt ullberg! Jag hade tvinnat först och tvättat sedan. Ska bli spännande att se om du får andra svar!

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Det gröna ser verkligen helt fantastiskt mysigt ut!

fale artut sa...

Så vackert! Merino är inte helt lätt att spinna. Var lättt på handen och lös upp den först. Det kan vara samma med alpackan, men, du jobbar ju inom vården så det går nog bara fint! Tvinna först, tvätta sedan!

Mia sa...

Så mulligt, mjukt och mysigt det ser ut. Den gröna härvan avundas jag verkligen dig, helt klart läcker!! Nu blir du sittandes vid rocken du också. Svar har du fått ser jag. Finns Spinnershome som forum i Sverige också, den finns i Norge i varjefall men är i utgångspunkt på engelska. Ivarje fall, googla det upp, där finns massa lärdom att hämta.

Eva sa...

hm! ser härligt mulligt ut !
det där fixar du säkert

Call design sa...

Ljuvliga ting du beställt, är så kul att följa dig i din spinnarkarriär. Blir så fint!

Rosenvante sa...

Ja, nu har du tydligen nått mysigt att se fram emot. Härliga färger.
Tur att du har koll på tiden nu :)

Rosenvante sa...

Just det, finns nått att hämta vid mig

Sunna sa...

någon gång ska jag också lära mig spinna för det ser så härligt ut

Fiff sa...

Åh, vad det ser vackert ut!

Hoffmans Design sa...

Vilket härligt garn. Håller mer cecilia att tvinna först tvätta sen.
Kram