lördag 27 februari 2010

Inspiration och utmaning!

Jag blev så inspirerad av Handgjorda drömmar! Så fina saker hon gör och så fin den är påsen med rosor på som hon lottar ut! (Hoppas på innerlig tur) Så igår nör jag och stora dottern var på stan så hittade jag det här tyget som jag blev så förtjust i. Jag vet att det är höstlöv och att det snart är vår men.... Så nu antar jag Ulliga gulliga sakers utmaning om att prova på nåt nytt eller börja om med nåt man pysslat med för länge sedan. När flickorna var små sydde jag mycke kläder till dem men sen blev symaskinen stående och äldsta dottern har passerat 25 så det var ett tag sedan!
Dagen igår var mycket trevlig! Jag var in till staden och hälsade på stora dottern, vi gick på stan sedan blev jag bjuden på en fantastiskt god middag och i väntan på kaffe och efterrätt fick jag akupunktur! Jag har fått en behandling tidigare och jag har varit jättebra i ryggen efter det, inget molande från spända muskler! Nu påstår hon att jag är den jobbigaste och gnälligaste patient hon haft men det är ju inte så konstigt. Hon säger ju också att oftast verkar det bättre ju ondare det gör och jag blev ju jättebra och gissa då hur ont det gör! Inte är jag sjåpig inte.........

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Nej, jag kan inte tro att du är sjåpig, det gör ju jätteont det där när de trycker in nålar på alla konstiga ställen. Har bara gjort det en gång och då visste jag inte att om att massören skulle trycka in de där nålarna så jag blev väldigt rädd.
Mysigt att få bli ompysslad och ha mystid med dotter.
Vad ska du göra av tyget? Fint mönster trots det höstiga.

tant Maria sa...

Hej! Den randiga lilla tröjan på min blogg finns här:
http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=b14&d_id=27&lang=se
Jag hade lite alpacka och brukar leta mönster där, så jag råkade springa på det bara. Den är jätteenkel och smart tycker jag!
Dominostickning - kul! Har provat nån gång men tycker det verkar smart att läsa lite först så man inte vänder rutorna fel och så...

Astrid sa...

Skulle aldrig våga prova akupunktur. Är för sjåpig.
Visst är det kul att variera. Sy ena dan och sticka nästa. Lycka till med det vackra tyget!!

Mia sa...

Hade aldrig klart att ta akupunktur, jag och nålar hör helt enkelt inte ihop! Tycker du är tuff som tar det.
Symaskin, är det den dammiga vita fyrkanten på hörnet av skrivbordet mån tro ? Vad ska du sy för något?

AnJa sa...

Spännande med syutmaningen! Min farmor var sömmerska men jag har tyvärr inte ärvt något av det. Akupunktur har jag fått många många gånger men nu är det några år sedan. Min sjukgymnast var utbildad. Ja, det kan verkligen göra skitont men som sagt, det gör underverk!

Handgjorda drömmar sa...

Hej!
TACK - vad glad jag blev när jag läste ditt inlägg!!! Så roligt att kunna inspirera andra.
Hoppas vi får se resultatet :) härliga färger på tyget!
Kram Marie