måndag 8 februari 2010

Mera sjalar

Nu har jag den tjocka mohairsjalen på blockning och en ny på gång.
Här på bilden ser den svart ut men den är mörkt plommonlila (alpacka) i samma mönster.. Får ta nåt bättre kort i dagsljus.

I övrigt känns det som om jag inte gör nåt annat än jobbar. Är inne i en tung period på schemat och sen har jag varit ute lite extra personalmöten på ledig tid m.m. Längtar efter att den kommande helgen är bortgjord och det lugnar ner sig på schemat och OS-et kommer igång. Man kan ju alltid titta för att få tid att sticka! :) Men jag gillar faktiskt en del vintersporter som skidskytte till exempel.

8 kommentarer:

Filimarans Funderingar sa...

Hej jag såg att du efterlyste sjalmönster, det som du stickar på nu vad fick du tag på det? Jag skulle vilja ha ett mönster också till en sjal och det du har bild ser snyggt ut. Nu kommer en kanske en knäpp fråga från en som bara har stickat en sjal tidigare, vad är blockat för någonting? Vad gör man?

Anna sa...

Visst är det märkligt att vintersporter är så mycket trevligare att bara ha "som sällskap" när man stickar? Alla former av längdskidåkning, med eller utan skyttemoment, brukar gå hem här. Min man blev jätteförvånad att jag verkade se fram så mycket mot OS, men det kanske bara är det att jag har en härlig OS-stickning att se fram emot som gör att jag pratar lite mer om det?
Jag stickade svärmorssjalen som finns på sticka.org i höstas. Ett jättetrevligt mönster som jag kan rekommendera! Man lär sig rapporterna fort, och det blir riktigt snyggt. Jag använde stickor nr 7 och stickade med Drops Vivaldi.

Rosenvante sa...

Oj så fort det gick att få klar den sjalen. Jag filar på min ännu, är uppe över 400 maskor nu och det är så segt.

Metta sa...

Det var inte dåligt att du redan är klar med mohairsjalen. Ser jättehärlig ut. Redan en ny sjal på stickorna. Stickning passar bra att kombinera med att titta på OS. Gillar också skidskytte och håller tummarna för Helena.

Mia sa...

När man ser sån på det så kanske jag skulle se lite på OS jag också, annars så blir jag ganska ensam, omgiven av tre herrar som jag är.. Jag är likaväl imponerad över allt då ser ut att få gjort, du hinner ju sticka massor. Undrar egentligen vad jag gör av tiden ??
Ha en trevlig tisdagskväll :)

Monica Hansen sa...

Du är fantastisk! Glöm inte att slappa och vila lite oxå när du kan, var rädd om dig..

Mia stickar sa...

Tack för alla snälla kommentarer! Återkommer imorgon med mönster och blockningsförklaring!

Sunna sa...

Ursnygga