söndag 21 februari 2010

Dom har gjort det igen!

Nu har stora dottern flyttat hem från Norge. Hon och hennes N kom hit igår på middag och stannade till idag. Så kul att se henne igen! Hon förärade mig med en norsk chokladask. Där heter Marabo Freja.
Samma goda praliner som i en svensk Paradis-ask!
Vantarna jag gav bort till jul var för små. Jag anade och gav bort paketet med orden att det var bytesrätt om storleken inte passade så nu är nya på gång! Stickade i Järbos Fantasi, ett jättehärligt garn!
Och våra OS-hjältar fortsätter att ta medaljer! Alla gick och la sig men jag väntade och skulle se om några svenskar hängde med efter skidbytet och det gjorde dom så jag blev sittande och tala om spänning! Var tvungen att gå ut i köket en stund, klarade inte av att se hur de skulle åka om och dra ifrån Olsson men vilken match dom fick! Bara att Grattulera dom bägge för en strålande insats! Ikväll är det Syjunta men jag måste vara hemma till tio och se damernas skidskytte! Det är inte mycke som går före syjuntatid!

4 kommentarer:

Mia sa...

Så skönt att ha familjen på svensk mark igen då, några av oss måste ju bli kvar i Norge.. Tänker pralinasken smakar gott framför TV,n och till att fira svenska guld :)

Rosenvante sa...

Vi var också tvungna att sitta kvar vid tvn när vi kom hem till Emmy i natt, jädrans så spännande det var och vilken laganda.
Härligt att du fått hem dottern, pyssla om henne ordentligt nu.

Handgjorda drömmar sa...

Hej!
Vilken inpirerande blogg!
Kul att du ville vara med i min utlottning - lycka till!
Marie

Sunna sa...

Svergie kämpar på bra tycker jag och det var en riktig rysare i natt. smaskigt med choklad