tisdag 23 februari 2010

Man börjar tvivla!

Ska denna vinter aldrig ta slut? Imorse är jag kom på jobbet var det minus 30 grader! Läste i tidningen igår att det var 44 år sedan det var så ihållande kyla som i vinter så man har väl lite rätt att gnälla! Kan inte ens vända på det och tänka att det går inte gå ut och gå jag kan ju sticka istället! Det känns verkligen att själen behöver solljus efter den långa mörka vintern! Tittade på lite kort från i somras, här ovan en riddarsporre.
Och här en daglilja. Nån stans under snön finns dom och tillslut blir det väl sommar iallafall även om det nu känns tröstlöst! Ska sätta på min talbok och sticka en stund, känns kanske lite bättre sen!

6 kommentarer:

Call design sa...

Det är svårt att se att det kommer bli grönt när allt är så vitt!
Idag droppade det en hel del hos mig så en del har smällt, är bara orolig för morgondagens halka. Hmmm vackert är det med snön som är så vit iallafall!
Många må gott hälsningar

Astrid sa...

Hoppas växterna överlever bara!
Man ser ju varken vinbärsbuskar eller andra växter under snötäcket.
Men snart är det vår.

Rosenvante sa...

Ja, det är svårt att förstå att det ska komma en vår och en sommar när det bara fortsätter snöa och vara kallt. Skönt att du visar lite vackra blommor så vi kan glädja oss lite

humlamummlan sa...

Ja, även härnere i Skåne, där våren nu skulle börja komma har vi massor med snö och kallt. ÅH hur ska det gå för lärkan som lär vara på väg hit???

Susilull sa...

Tack för ljuvliga blombilder så i snökaoset! Man kan i allafall känna att solen faktiskt värmer när den tittar fram nu!

Filimarans Funderingar sa...

Tänk snart kommer det att blomma. Det är nästan lite svårt att förstå att det dröjer inte sååå länge förrän vi får se blommorna blomma.