måndag 1 februari 2010

Glädje i kylan!

JA som jag så igår är jag så less denna kyla! Idag när jag kom ut från jobbet var det minus 21 grader och jag hade glömt sätta i motorvärmaren! Suck! Det var bara att sätta i motorvärmaren, promenera från jobbet och handla, klä av sig på jobbet igen, sätta sig med en kopp kaffe och stickningen och vänta.......och sen när jag tycktes hade väntat nog länge gick jag ut och min bil sa bara njnjnjnj vill inte! Ringa mannen och få hämtning, bilen ihopfrusen på jobbet. Jag är less, var är värmen? Hämtade posten på vägen hem och där var ett paket! Från min helige vän, jag glömde allt vad hopfrusna bilar och köldgrader va för något och öppnade och hittade massor med ljuvligheter! (bilder kommer imorgon när jag fått fota i dagsljus!) Sen slog jag på datorn och kolla min blogg och vad hittade jag där? Jag har vunnit en mössa hos Katrina! Kan det bli så mycke bättre? Tack både hemlige vännen och Katarina!

6 kommentarer:

ÄNGLASTINA sa...

Du har verkligen haft turen med dej idag.Grattis.

Rosenvante sa...

Trots eländet med bilen, får man gratulera. Tur du fick nått kul utav dagen.
Hoppas det ordnar sig med bilen för dig.
Håller helt med dig om att det är jobbigt att de ska bo så långt bort. Men jag har ju lite närmare än du förståss om man nu inte räknar England. Det är väl oss överblivna föräldrar tåg, flyg och båtar överlever på. Tur vi gör en insats för resandets överlevnad. :D

Filimarans Funderingar sa...

Vad roligt att få paket, grattis till all din tur (förutom bilen)som du har haft idag.

Astrid sa...

Ibland blir det knasigt när man har kupévärmare också. När den smälta snön rinner ner över dörren och fryser. Får man upp dörren då? NEJ. Och fy för o tanka i kylan när tanklocket finns där under isen.
Men paket är härligt!!!

Thessan sa...

Mössor e bara bäst just nu! Hoppas du har en bra dag!

Sunna sa...

Grattis till vinsten