tisdag 2 februari 2010

Kolla va jag fick!

Vilken hemlig vän jag har! Ser i mitt förra inlägg att jag råkat skriva min heliga vän men det vet jag inte om hon är men hon är en fantastisk hemlig vän! Två melerade nystan Bamboo strompegarn, just sån melering som jag gillar. En härva Colinett mohair i lilablå skiftning, en fröjd för ögat och en fröjd för handen att klappa på (i tankarna sitter garnet redan på stickorna!) Ett måttband, funderar om jag nån gång kåserat här över hur många måttband jag behöver eftersom jag är så disträ och aldrig vet var jag lagt dem? En måttsticka, pärlor (nu får jag kanske en puff att prova på att sticka med pärlor!) Superfina stickmarkörer och Choklad! Jag som inte brukar äta mörk choklad men den här är med mintsmak och god! Tack snälla hemlisvännen jag blev jätteglad över allt som låg i paketet!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kul, att du gillade även detta paketets innehåll. Din hemlis som gillar igelkottar och bor i skåne.

Signe sa...

Wow, vilka fina presenter!

BiZen sa...

Vilken lycka att få ett sånt fint paket!!!! Förstår att du är glad och att det kliar i fingrarna att få sätta igång med garnet. //BiZen

Metta sa...

Vilket härligt paket du fått!! Inte dåligt med en sådan hemlig vän. Ska bli intressant att se vad du stickar av de fina garnerna.

Rosenvante sa...

När man läser vad alla får i sina paket blir man ju avis och ångrar att man inte är med. Du har ju sådan tur med dina hemlisar.

Mia sa...

Det där verkar ju jättekul, med hemliga vänner som skickar så härliga paket. Kul att börja med det garnet, och mörk choklad med mint, mums :)

Filimarans Funderingar sa...

Vad roligt att få en så fin present.Förstår att du har blivit jätteglad garn, pärlor och dessutom choklad, mums.