torsdag 4 februari 2010

Garnlager

Har alldeles för mycke garn på lager. Försöker att sticka av det jag har. Här har jag börjat på ett par babysockar i restgarner. Har stickat skaften med magic loop för att se hur långt garnet räcker men jag är inte riktigt överens med magic loop så när jag snart skall börja med foten tror jag att jag flyttar över dem på vanliga strumpstickor. Började på två andra stickningar igår men inget av dem fungera. Ska prova att byta stickor och se om det blir bättre.
Idag har jag varit på en heldagskurs. Är inte så ofta vi får fara på kurs och inte heller alla kurser som är så givande och det är några större nyheter men den här var bra! Känner att jag fått mig mycket till livs som jag sen kan använda på jobbet. Nöjd med andra ord!

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så kul att det var en givande kurs. Tycker man går och går på informationer och ibland nästan sitter man o sover för de är så tråkiga.
Bra med små projekt ibland också och så kan man ju använda sig av små rester.

ÄNGLASTINA sa...

Känner igen det där med garnlager.

AnJa sa...

Jag har gömt undan en del av mitt garnlager så att jag inte märker hur mycket garn jag har :-) Fast just nu är det bara tvätt/kard/spinn som gäller.

Tant Kofta sa...

Ha en go helg!

Mia sa...

Magic loop, ja. Det var ju det jag skulle försöka mig på..en gång.. Kurs är kul tycker jag, alltid lite ny input som jobben kan få glädje av och lite omväxling i vardagen är det ju oansett..
Hos mig börjar det både bli garn och ull lager, jag får väl snart flytta ur kontoret, får inte plats..

Sunna sa...

Kan man verkligen ha för mycket garn? Jo du har nog rätt men jag försöker förtränga det