lördag 21 januari 2012

Trött trött!

Känner mig trött trött och åter trött, vintertrötthet eller vad det nu är! Jag har tur nog ledighelg, känner att jag bejöver vila upp mig lite!
Mitt i all trötthet finns ändå glädjeämnen! JAg har fått en Award av inte bara en utan två stycken! Rosenvante och Maritas maskor! Tackar så innerligt, det känns i själen när ens blogg blir uppmärksammad! Det finns så många bloggar där ute i cyberrymden och just jag får awarder! I awarden ingår att tacka dem man fått dem av så tack så jättemycke både Rosenvante och Marita, de värmde mig väldigt just nu!
Sedan ska man skicka awarden vidare till fem andra bloggare. De som först dyker upp är tre för mig ganska nya bloggar:
Tinas garn
En fin blogg där jag tyvärr oftast inte kan komentera, varför vet jag inte. hoppas jag iallafall kan skriva till henne att hon fått en award, kan jag inte det och du ser det här vet du att den är till dig!

Krumelurigt
En vän och arbetskamrat så egentligen ingen ny bekantskap men hennes blogg är en ny bekantskap! En hejare på att tillverka giraffer!

De otaliga projekten
Sara och Linda som bloggar tillasammans och min hjärna räcker inte till att skilja dem åt så jag ser dem som en enda Sara-Linda!

Och här tog min fantasi slut! Men jag vill tacka alla som läser och kommenterar min blogg, utan er vore livet bra tomt! Kommentarerna betyder massor för mig!

6 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Men åh, vad jag blev glad när såg detta! Jag vet att den andra halvan av Sarah-Linda också blir det när hon får veta. (Men för tillfället är jag den av oss två som har mest tid "över". Om man någonsin har överflöd av det?)
Så jag tackar ödmjukast för awarden.
Sarah-Linda

AnJa sa...

Du är verkligen värd utmärkelsen! Och dessutom fick jag hälsa på tre nya bloggare som jag inte visste om! Hoppas du får vila upp dig i helgen så att du blir piggare.

Hoffmans Design sa...

Så roligt att få 2 st. Grattis ha en kanon helg Kram Hoffmansdesing

Rosenvante sa...

Du är så värd alla awarder som går att få. :)
Hoppas du kan vila och pigga på dig lite under helgen. Som tur är, är det ju lite skidor på tv och det är väl ett bra tillfälle att vila framför.

Åsa sa...

Tack snälla vän för awarden! Jag blir så glad. Nu ska jag bara tänka ut hur jag ska skicka den vidare...(hade ju varit läge skicka den till dig, om inte....:-)
Tror mig veta att du just nu är drabbad av en snabbt påkommen "mormorströtthet". Den kan komma när man, utan att vara riktigt väl förberedd, snabbare än man anat blir mormor. Det finns en variant på tillståndet som kallas "farmorströtthet", den åkomman är lika utbredd. Och får man då TVÅ små barnbarn är risken stor att man blir DUBBELT trött.
Hoppas att allt är bra med dem, och du kommer ju snart att bli DUBBELT så pigg... (En tänkbar diagnos är överträning på skidcykeln också...)
Vila lite nu
Kram Åsa/krumelurigt

Tinas Garn sa...

Tack snälla du för dina fina ord om min blogg o awarden!

Tråkigt att det är problem att kommentera....va kan det bero på? Jag har gjort en ändring i dag på inställningar, du får pröva om det fungerar bättre. Läste precis på en annan blogg som har samma problem. Tydligen har blogger uppdaterat programvaran, o enligt henne brukar uppdateringar ha en del barnsjukdomar.

Tack än en gång för awarden, den värmer! Tina