fredag 13 januari 2012

Äntligen helg!

Äntligen helg, kan inte säga annat! efter en dryg jobbarhelg/vecka är det äntligen helg och två dars ledigt! Bara en sån sak som att ha sovmorgon imorgon, helt otroligt! Det är en stor omställnigng från att ha varit en vanlig människa till att bli mormor. Oron för de små som trots allt verkar pigga trots att de är födda för tidigt och inte är så stora stärker ens sinne! Små troll som jag längtar efter att få se i verkligheten!
Min tunika har fått komma fram som legat på undantag under babystickningen är en suverän skikskyttestickning, nu är det bara runt runt runt i det oändliga! Att det sedan i helgen är massor med skidskytte och sprint i vanliga skidåkningen skadar inte, en massa tid att sticka och njuta av spänningen, en fantastisk helg att se fram emot!

Hoppas ni också får en trevlig helg!

11 kommentarer:

AnJa sa...

Så skönt för dig att vara ledig i helgen! Hoppas du får mycket skön sticktid :-) Tunikan ser helt underbar ut! Måste få se den IRL.
Kram!

Ullgarnet sa...

Vilken vacker tunika!

Otaliga projekt sa...

Ja, sticke och vinterstudion hör ihop! Hade det inte varit för reklamen i tv4 hade jag tyckt att det också var bra! Sticka på! Linda

Pysselfarmor sa...

ja äntligen är det freeeeeeedag så att stickorna får jobba på
ha sköna stickrundor med vinterstudion ;-))

Astrid sa...

Grattis!
Här har man missat att gratta nya mormor´n! Vad skönt att de mår bra.

Och tunikan blir väldigt fin

Lilli sa...

Allra först ett STORT GRATTIS till dina små barnbarn!! Härligt att de mår väl. (har missat denna händels; har haft/har en down-period på bloggen) Så ursöta sockor du har stickat till dem :) Ha en fin stickhelg du också!

Lilli sa...

Glömde säga att tunikans mönster ser väldigt fin ut i härliga färger!

nattugglan sa...

Ha en skööön stickhelg.. Tunikan ser så himla fin ut.Här är gubben mest o plöjer ..så det blir jag som får hjälpa till med kossorna istället..o det tar på min axlar, känner jag.Ikväll hade vi bokat biljetter till en revy..o det fick vi annulera, han hinner inte hem i tid..det ha ju kommit mycket snö nu.Ha de bra "mormor"...

Mmatilda sa...

Du ser ut att ha kommit långt på din tunika, den kommer att bli så himla fin!

Mia sa...

Har haft en tuff vecka bak mig jag också så nu får vi njuta tycker jag. Din tunika ser veldig mjuk och god ut i tillägg till fina färger :)

Rosenvante sa...

Ja, jisses så skönt det är att vara ledig och få sovmorgon. Vi drönade riktigt länge idag och sen har jag drönat vidare bara. Finns liksom inget man vill göra ute i det här vädret och så har jag ju haft en mysig träff idag.
Vilken fin stickning du gör nu. Du får rappa på lite med den så du blir klar, för snart är du på babystickningen igen.
Oron finns alltid där, det är bara så. Då är det jobbigt att vara så långt bort också när det behövs närvaro. Undrar när man ska lära sig koppla ner, eller kanske man aldrig lär sig.
Ha nu en fin kväll