onsdag 11 januari 2012

Tack för alla gratulationer! Det är omtumlande och ibland lite svårt att förstå att jag blivit mormor. Tittar ofta på bilderna jag fått, de är så fina!
Jag har stickat färdigt allt som skulle bli klart till att de små kom så nu blir det lite annat som fått ligga nere den här tiden. Giraffen måste jag ta itu med och virka vidare. Min vän och arbetskamrat med bloggen Krumelurigt säger att det behövs mer än ett glas vin för att fylla en giraff, det tycker jag lät trevligt! :) Undrar hur mycke vin man behöver köpa hem när den ska fyllas..........och är det jag eller giraffen som ska ha vinet??????

7 kommentarer:

Åsa sa...

Det är inte mer än rätt att dela vinet broderligt med giraffen! Men pass upp, en överfull giraff är obehagligt vinglig;-)
Lycka till med girafferiet!
Kram Åsa

fale artut sa...

Njaa, det vore synd att ge giraffen, i alla fall om det är rött vin... Det är ju så svårt att få bort. Men min bästa vän och jag, vi blir prcis lika tulliga på citrondricka. Jag gissar att Du inte behöver så mycket starkare nu när du har blivit MOMMA!

Rosenvante sa...

Ni kanske ska dela lika på det du bär hem. :)

Pysselfarmor sa...

Jag undrar hur den virkade giraffen ska kunna behålla vinet? Jag menar, rinner det inte ut där mellan maskorna?
Jag tycker du behåller vinet för dig själv ;-))

AnJa sa...

Svår fråga det där, men jag tycker nog att du ska behålla vinet för dig själv :-) Tat lugnt bara så att inte ångorna gör giraffen vinglig! Jag har hört att giraffer är lättpåverkade ;-)

Mia sa...

Giraffen förståss ;)

Handgjorda drömmar sa...

Hihi, lät ju helt underbart att kunna mysa till det lite när man "fyller" en giraff!!
Ett stort grattis till dina små pojkar!
Stor kram Marie