fredag 6 januari 2012

Man är väl kvinna!

Och som kvinna kan man ju göra många saker samtidigt! Jag cyklar, tittar på tv och stickar på yemenvästar som bara är runt runt! Gick dock lite illa ibörjan när jag släppte ner nystanet på golvet, gick bra ett antal gånger tills jag lyckades tramapa in det i trampan. Det tog ett tag att trassla ut! Men nu ställer jag strykbrädan bredvid och har som avlastningsbord med stickning, hantlar och mobilen.
Idag är det kallt ute -10 och snö har vi fått i massor så nu är det riktig vinter. Laddar nu för en jobbarhelg.
Ha en trevlig helg allihop!

15 kommentarer:

Tina sa...

Härligt inlägg! Jag fick mig ett gott skratt...

Maritas Maskor sa...

Ha,ha, ha, herregud vad du låter effektiv!!
Ha en jättebra helg men glöm inte att ta lite vilostunder också :)

Maria sa...

Hahaha! Det där hade jag aldrig lyckats med. När jag cyklar på min cykel måste jag ha helt fokus på min andning och tempo.

Pysselfarmor sa...

Nämen OJ! Det där var ju en lösning för att göra det litet roligare att trampa den förbenade motionscykeln som inköptes dyrt för fleeeeeeeeeeera år sedan! Det är en sådan där med finesser - olika motståndsintervaller och backe upp och backe ned...ja jag vet inte allt vad jag kan ställa in den på. Gissa vem som köpte den...jo min sambo till mig. Näää han var inte "elak" - jag hade önskat en sådan....men inte med sååååååå många finesser. Ja vad tror du cyklade några månader sedan la jag av..tråkigt var det! Kanske ska jag testa den här varianten? Utan att "tjorva in" nystandet i tramporna då!!

Mia sa...

Du alltså, du måste vara den enda kvinnan jag vet som cyklar och stickar samtidigt :)

Cecilia sa...

Imponerande! Och smart!

Paradiset Kaos sa...

Många saker på en gång ;-). Och nytta med nöje.
Här ska snart börja tränas ordentligt för vi har införskaffat ett gåband så antingen gubben eller jag kan gå och den andra kan sitta på cykeln som vi haft i några år. Samtidigt titta på TV kanske?
Ha en fortsatt skön helg!

Mmatilda sa...

Så smart av dig! Det förstod jag väl att du skulle ordna till nåt.
Trevlig jobbarhelg!

Otaliga projekt sa...

Härligt att kombinera motion och stickning!

AnJa sa...

Oj, vilken syn :-) Själv lever jag efter "var sak har sin tid" och än så länge har tiden för promenadbandet inte infunnit sig...

Åsa sa...

Ingår det i träningsmålet att lägga in ett strykninspass på raksträckorna också???
Glöm inte vila och återhämtning;-)

Call design sa...

Haha, jag visste att du skulle klara det!

Åsa sa...

Jag menade strykningspass förstås, och inte stryknin....det är väl lite väl tufft!

nattugglan sa...

oj härrigud va jag flabbade.. ja du de e ju sant en kvinna kan göra många saker..fast det trasslar in sej i trampor.. hahah Men skitt så bra att cykla samtidigt o göra nått.. jag har ingen sån cykel...skulle jag ha haft en skulle jag oxå göra samma sak!!

Anonym sa...

Jag har en tygkasse hängande på cykelstyret som nystanet ligger i under min stick och cykeltur framför tv´n. Kul att höra att jag inte är ensam, mina barn har sagt att jag får inte berätta åt någon om mina tokerier.

monicabergstrom@hotmail.com