måndag 23 januari 2012

På promenad

Tog kameran med på promenaden idag. Fast klockan var mycke så var det fortfarande riktigt ljust, vilken skillnad det har blivit. Här har ju snöat och stormat en hel del så jag fotade laduväggen där snön blåst fast. När kära mannen ser bilden säger han stilla, det är snöslungan som blåst upp snön efter väggen! Inte är jag dum inte?!?

Vi är bortskämda med en skogsväg ett par hundra meter bort som är plogad hela vintern och en ypperlig promenadväg. Att vara liten Border och måsta plumsa ut i snön för att lorta har det inte lätt!
Bättre att hålla sig på vägen. Pricken där borta är hon!

Här är det två prickar därborta. Den bortre är Pompe och den hitre är Aya.

6 kommentarer:

Mmatilda sa...

Såna fina bilder! Visst är det fint med snö - fast nu tycker jag det räcker. Jag har ingen sån där skogsbilväg som plogas här i närheten, och gå på de trafikerade vägarna är inte lika trevligt när de är smala mellan höga snökanter. Så jag tar skidorna när jag ska ut!

AnJa sa...

Fina snöbilder och du är inte alls dum :-)

Rosenvante sa...

Det är skillnad mot här, så där ska ju vintern se ut om det är vinter.
Jisses så långt före hundarna är, ingen fara för nån bil hoppas jag.

Cecilia sa...

Minus 20 i norrland, sa sonen alldeles nyss. Precis då tyckte jag lite synd om "Norrland" men när jag ser dina bilder blir jag lite avundsjuk, härligt vintrigt!

Mia sa...

Det är ett vackert vinterlandskap du bjuder på. Räknar med att den vägen inte har mycket trafik, det är nästan så man inte ser prickarna :)

nattugglan sa...

oj det ser ut som här.. tycker det liknar våran bilskogsväg.. men där plöjer de inte utan man ska gå i traktor spår..ha de bra