måndag 30 januari 2012

Även solen har sina fläckar! :)

Jag som varit så duktig och inte ätit godis (annat än på juntan) som jag annars gärna äter mycke av och även hoppat över annat som man inte ska äta. Jag är faktiskt inget kakmonster, fikar väldigt sällan gofika men det finns en kaka som jag har väldigt svårt att låta bli! Mjölkchoklad cookies! Jag har tagit en halv kaka när jag tycks ha varit duktig men ikväll fanns bara en kaka kvar och det kom en massa tycksyndommigsjälvtankar och hela sista kakan slank ner, fy mig! Men attans vad god den var!

10 kommentarer:

Tinas Garn sa...

Ja jädrar va gott!

Er hund ser så söt ut.....

Rosenvante sa...

Ha, ha det är gott med tycka syn om också. Jag har stått o sneglat på den påsen men aldrig köpt. Hm nu blir det inte lika lätt nästa gång vill jag lova eftersom du nu lovordar den.
Själv ska jag äta rabarberpaj med glass till fikat nu.

Anna sa...

Kakmonster som jag är så förstår jag precis! Jag skulle sluta med godis och kakor hade jag tänkt, men det går inte så bra... Och försöker man med det där knepet att inte ha något sött hemma så har vi ju en stor affär bara ett par hundra meter utanför porten, så det är ganska lätt att slinka in när jag ändå är ute med barnvagnen...

Åsa sa...

Just dom kakorna är portförbjudna i det här huset! Det går ju inte låta bli dom!!!! Så jag har full förståelse för ditt "syndafall". Det är du väl värd efter denna dag. Det kommer ny dagar, utan kakor. Så jag hoppas du njöt ordentligt av den idag.
Kram

Astrid sa...

Fniss, förstår precis!
Men du motionerar ju så det gör väl inget :D
Tack för tips!

Mia sa...

Du får ta en halv kaka mindre nästa gång så går det nog bra. Jag som redan är kakemoms gillar också dom där, men hos mig försvinner fort hela paketet...

Mmatilda sa...

Konstigt nog har jag aldrig sett just de där kakorna. Men nu har jag ju fått tipset, så...
Du är ju annars en riktig frisksportare, så det är nog inte så farligt med några kakor för dig.

AnJa sa...

Dom kakorna har jag missat helt :-) Tack för tipset... eller inte... ;-)

fale artut sa...

Choklad är ju faktisk nästan som medicin, minskar risken för depression, säkert bra för matsmältningen, humörhöjare och så sovar man så gott, jag tror bestämt att även kärlekslivet får en kick av det.....Du får väl cykla en minut extra, eller sticka två varv till!

Hoffmans Design sa...

Vad gott det såg ut vi har precis varit och handlat Non-stop Marabou.
Det du det e gott.
Kram Hoffmansdesign