onsdag 25 januari 2012

Har jag fått pippi?

Nej då, men myror i hjärnan efter dagens arbetspass! Dock har jag en eller rättare sagt två pippi-tröjor på gång. När jag fick veta att jag skulle bli mormor beställde jag raskt garn till en pippi-tröja, modernt, könsneutralt och nån liten första tröja hade jag ju gott om tid att sticka sen trodde jag ända tills beskedet kom att jag skulle bli tvillingmormor! Då var det bara att lägga tröjan i st 6-9 månader åt sidan och börja med småtröjor i dubbel upplaga för att hinna. Nu är tvillingarna födda och småtröjorna skickade, mera garn beställt så jag är inne på andra pippitröjan! De blir nog fina till sommaren!
Nu ska jag iväg och simma, lite spakänsla är det att simma i en bassäng med 32 grader, jag som är så frysen trivs som fisken i vattnet!

7 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Åh, de blir gulliga! Pippitröjor går alltid hem :)
Så otroligt skönt det lät med 32 gradigt vatten!
Jag och äldsta sonen brukar åka och simma ibland och vi fryser lika mycket båda två. Bäst är nästan den varma bubbelpoolen där vi brukar lyxa oss en stund på slutet innan vi går och duschar :)

Rosenvante sa...

Ja, pippitröjorna är verkligen en bra tröjor. Alla mina grabbar har ju fått en och tänk så fina de är i den. Det är ett bra val på tröja och så passar den till det mesta faktiskt.
Ha det så skönt i vattnet. Själv väljer jag brasan i kväll.

AnJa sa...

Blir sugen att sticka små pippitröjor. Man kanske kan lägga i garderoben för senare behov? Härligt med varmt bad.

Cecilia sa...

Pippitröjor är alltid aktuella men just nu är det väldigt mycket sådana här i göteborg!

Såg en TV-reklam för något jag glömt där det var pippimönstrade lakan i sängen!

Sunna sa...

Pippi är verkligen ett tidlöst mönster, min vännina har stickat 7 vuxentröjor nu, hon är helt såld

Hoffmans Design sa...

Jaså du det e Pippi på gång don ser kanon fina ut. Skall bli kul att se hur dom blir färdiga.Kram Hoffmansdesing

Mia sa...

Jag tror det har blivit riktigt modernt igen med Pippitröjor, ser dom både här och där. Inte konstigt, dom är ju så fina. En simtur hade inte vart dumt i kylan, hoppas du njöt av varje simtag :)