söndag 15 januari 2012

Nu är det kallt!

Vilken konstig bild det blev men den föreställer faktiskt min pläd som jag håller på att sticka! Här har än aldrig varit riktigt kallt men nu har det knäppt åt lite och det är kallt här inne, mannen eldar pannan så den hoppar så en varm pläd är inte dumt att ha!

Igår var vi bortbjudna på middag med efterföljande bad. Har aldrig badat badtunna förut. Det var en lite märklig känsla, att sitta i det varma vattnet i marchallernas sken och titta på alla stjärnor som lyste på himlen och sen när man blivit för varm sätta sig på kanten och svalka av sig i den 9 grader kalla luften! För mig som älskar varma bad var det en helt gudomlig upplevelse!

Ha en trevlig söndag, det är både skidskytte och sprintstafett på tv:n idag!

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Här är det faktiskt riktigt behagligt idag. Blåsten har stillnat ut i natt och vi har inte så kallt inne idag. Igår var det inte nådigt här heller, jag frös nog hela dagen och det var både ulltröja och sockor på hela dagen.
En sådan där badtunna har jag sneglat på länge, tanken var väl hur ofta kommer man att använda den. Vet ju hur ofta man badar inne i bubbelbadkaret när man har ett, inte så ofta som man borde. Har försökt ändra på det sista tiden och tänder ljus, har ett glas rött på kanten och spelar en lugnt fin skiva och slappar bara, det är avkopplande.
Ska nog kolla skidorna idag också, hoppas det går bättre för sverige idag.
Du får knåpa på med pläden så du kan få den över benen snabbt, den blir nog väldigt skön att ha ska du se.
Trevlig söndag

Mmatilda sa...

Vilket lustigt garn du har, det ser ut att bli en burrig stickning av sig själv liksom. Vi hade kallt här också imorse, minus 20, men nu har det redan gått över.
Jag har provat att bada badtunna o det var ganska mysigt.
Ha det bra!

Mia sa...

Ja, bada i en tunna om vintern är en fantastisk upplevelse, konstigt att man inte fryser om huvudet egentligen. Din pläd får en härlig färg, hoppas den också värmer gott.
Ha en fin start på veckan :)

Sunna sa...

badtunna som är så mysigt