onsdag 2 mars 2011

Provapåkväll

En hög glasbitar skulle bli smycken.

Glasfusing heter det, hur det kommer att bli när det här brönts kan jag inte ens föreställa mig, har inte provat detta alls tidigare. Ska bli spännande att se när det är bränt!

Sen skulle en bunt papper bli kort. Scrapbooking. Det har jag ju provat förut, kul när det är nån som visar och har material med sig så man får testa allt möjligt.

Ett kort blev det. Jag saknar ju fantasi och konstnärliga anlag så tur nog finns färdiga kort att kika på!
Bloggar nu mellan sprintkvalen. Jag har lyckats jobba så den enda VM-tävlingen jag fått se hemma är sprinten när Hellner och Jönsson tog medalj, iof den roligaste tävlingen att se hitintills. Tyvärr är finalerna idag just när jag kör till jobbet så jag funderar på att fara tidigare och se finalerna i personalrummet innan jag börjar! Hoppas det går bra för dem idag!

9 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vadå saknar konstnärliga anlag, hörru nu får du lägga av. Det där kortet är jättefint och du gör fina färgningar och du stickar jättefint. Nu får du backa tjejen. Du är konstnärlig.
Kör försiktigt bara.

Hoffmans Design sa...

Äpplena finns på Fleur butiken i Varberg. Vad snygga scrapp jag som har letat efter vinter motividag till sälen korten men hittade inget.
Må gott Kram

Astrid sa...

Vad kul med glassmycken.
Konstnärliga anlag har du visst. Jag älskar dina fina bilder. Såna fotar man inte utan konstnärliga anlag!

Cecilia sa...

Har en sådan liten glasbrosch som en arbetskamrat gjorde till mig. Det verkade jätteroligt. Spännande med prova på kväll!

Mia sa...

Den glasgrejen var ny, hur bränner du? Ser ju ganska kul ut och fina smycken. VM som svensk i Norge..hm.. håller mig utanför, det är säkrast.

AnJa sa...

Ser spännande ut med glasfusing. Har aldrig provat det. Du har visst en massa anlag!!! Jag hörde tjejernas sprintstafett i bilen på väg från stan. Det blev en spännande bilfärd kan jag lova ;-) Herrarnas såg jag. Där gick det ju tyvärr inte lika bra. Nu blir det väl att hålla sig vid tv-n en vecka eller så. Förresten, ska vi inte färga snart? :-)

Fiff sa...

spännande med det där glaset...ser fram emot att få veta hur det gick sen!

Pysselfarmor sa...

visst är det roligt med fusing...att göra egna smycken och veta att de är unika känns lyxigt.

Call design sa...

Vad kul och lustigt, i veckan gick jag första gången av tre på en kurs med just gladfusing!
Så roligt och annorlunda, det går inte att gissa sig till hur det blir efter ugnen.

Härligt med bloggvänner!
Ha det gott hälsningar