onsdag 16 mars 2011

Med tummen rätt i handen!

Jag tror att det gått troll i de här vantarna! Min tanke var ju att sticka två vänstervantar men........ det är ett fårgskiftande garn och den tredje vanten blev mycke mörkare än de två första och passade inte alls ihop så det blev att riva upp så nu sitter tumtråden rätt för en vänstervante!
Imorgon ska jag träffa Anja och vi ska fika på Saidys. Ni har väl inte missat att hon lottar ut några av hennes fantastiska knappar? Kolla HÄR!

8 kommentarer:

Sunna sa...

göra och göra om, tur det är ett kärt nöje, Hälsa Anja

Rosenvante sa...

ojdå, vilken osis. Men ett par fick du ju ihop i alla fall.

Otaliga projekt sa...

Nej, vad trist. Jag känner med dig. Det är bara det att jag hade inte varit lika tapper som du från första början, redan med två av samma hade jag lagt bort allt och börjat på nåt nytt....
Men ska man försöka se något positivt så räcker ju garnet längre... Ja, jag är småländska.
Sarah

Pysselfarmor sa...

Nämen oj ja så där är det när det går "troll" i nå't - jag håller på att hummelihumma över ett par pulsvärmare som det bor något troll i också. Jo jag har sett utlottningen - snyggt godis skrev jag ;-)
Hälsa skaperskan i morgon.

nattugglan sa...

Morning på dej.. men så "hemskt" att du fick riva opp o sticka "bara ett par" sen..men det blir ju iallafall så du får et par..Ha en bra dag..en sol lyser här över österbotten..

AnJa sa...

Ja nu borde väl tummen hamna rätt :-) Jag hittade en fin raggsocka i går när jag rotade i lådorna som är ett par cm för kort... och lite för bred... hmmm borde ju repa upp och göra om men usch så trist. Och så måste jag ju ha en till. Nej tacka ved jag mössor och halskragar :-)

BiZen sa...

Det blev riktigt komplicerade vantar det där! Hoppas dom blir rätt till slut.
Ha en skön dag, själv ska jag åka och titta på en ny tvättmaskin. Kanske blir det lite bokrea också om det finns nåt kvar....
Kram, kram!!! //BiZen

Eva sa...

Trollen kan va riktigt hemska ibland....huvva ligen!
men får du till 2 vänstervantar så har du ju stickat 2 par...det gäller att tänka possitivt.

Kram!