torsdag 24 mars 2011

Vart tog vårt fantastiska väder vägen?

Detta kort har jag just tagit från bron, vet inte om det riktigt syns hur det snöar och blåser men fint väder är det ialla fall inte! Känns som om jag bara mellanlandar här hemma mellan varven. Igår var det Skellefteå hela dagen och kvällen, nu har jag just kommit från jobbet, kokar potatis ich efter maten ska jag på byastugan och fixa, sedan blir det syjunta och där brukar det bli till sana natten och imorgon jobbar jag igen och lördagen är lika fullbokad. Men allt är roliga saker men några bloggar hinner jag inte läsa just nu.

Jag glömde fota yemenvästarna innan jag lämnade dem och koftorna till förmån för afrika, fick då en hel påse babygarn som ska förvandlas till yemenvästar, här syns den andra på gång. Nu måste jag ila vidare!

7 kommentarer:

Helena sa...

Oj,vad du är i farten. Det fina vädret har vi fått, här har våren äntligen hittat hit. Yemenvästar är roligt att göra, går ju så fort.

Mmatilda sa...

Snöovädret passerade även här, men just nu ser det fint ut igen. Aprilväder i mars är det väl. Vi ses!

Ulla sa...

Vi har också lite märkliga vädersvängningar.Fina västar .Borde också starta någon sådan stickning

Hoffmans Design sa...

Jösses så mycket snö tur vi har som ingen har.
Kram

Mia sa...

Fy för ett väder!!
Tiden rusar, detta med ledighet kan jag bara glömma, så ta hand om dig och andas djupt. Lite aktion gör i varje fall att våren kommer fortare :)

Fiff sa...

Jag som planterade syréner igår... :-S

AnJa sa...

Vädret är lömskt. Är man inne säger det titta vad skönt solen skiner komut komut. Åsså går man ut.... Haha, säger nordanvinden nu lurade vi dig igen. Antar att det inte är någon idé att önska dig en lugn helg? Ok, men en rolig helg då??