måndag 28 februari 2011

Man har mycke att lära!

Tack för alla snälla goa roliga komentarer i mitt förra inlägg, både om mig, min mage och koftan!

Nu har jag spunnit litegrann vit alpacka. Den var inte alls lika glatt som den grå och betydligt lättare att spinna, trodde att all alpacka skulle kännas likadan. Den blev också lika mjuk och go som den grå alpackan när den väl var spunnen! Känns så lyxigt att ha en liten korg med flera härvor egenspunnet garn!

Ute lyser solen och vi har haft milt väder med bara några grader kallt hela helgen. Har dock jobbat och gör nu sista långpasset idag så jag hoppas det håller i sig ett tag till så jag hinner njuta!

6 kommentarer:

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Tror inte det, vingen har delat sig mittitu och har varit limmad innan. Men jag fick lämna tillbaka den mot full ersättning, så det är bara att börja spana efter en ny!

Rosenvante sa...

Vilken ljuvliga härvor. Du får sitta o gosa lite med det innan du kommer på vad du ska göra.

Mia sa...

Det ser och låter så mjukt ut. Önskar jag får spinna i alpacka en gång också. Just nu är det merino, tycker den är mjuk också. En korg med garn, nu får du snart sticka dig något då känns det extra bra. Hoppas du får lite fint väder nu :)

Torprosen sa...

Oj vilka härliga härvor...tänk vad
fint det kommer att bli som plagg!Kul att se dig på bild i inlägget förut, vi är ju lite blyga för att visa upp oss, mig inräknad..Kram Torprosen

Handgjorda drömmar sa...

Vilket garn!! Ljuvligt!
Måste vara underbart att få arbeta med.
Må så gott!
Kram

AnJa sa...

Det ser helt underbart mjukt ut!!!