fredag 4 februari 2011

Jobbarhelg

Jag laddar för jobbarhelgen med att sticka på knäppkanten på froggkoftan. Måste städa här lite för under jobbarhelgen hinnner och orkar man inte så mycke! Ibland funderar man varför man har ett sånt här jobb med helger men jag skulle inte vilja vara utan mina lediga vardagar och sovmorgnar när man har kväll. Man får ta det onda med det goda!
Ha en trevlig helg allihop!

12 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Här är det en till som laddar för jobbarhelg.
Ibland så längtar jag väldigt mycket till att ha ett jobb måndag-fredag 7-16, men de arbetskamrater jag har är jättebra och även jobbet i sig.
Ha en trevlig arbetshelg!

Rosenvante sa...

Jag undrar ofta varför jag jobbar månd - fred och långa dagar varje dag utom fred då jag slutar 15. Tror aldrig man är nöjd, men borde ju vara glad att man har ett jobb, men näääääää svider gör man ändå.
Hoppas du får en bra helg trots jobbet.

Anna sa...

Jag har känt lika när jag jobbat både vardagar och helger. De där lediga vardagarna är underbara och dem har jag saknat när jag haft måndag-fredag-jobb eller pluggat...

Bonsai-Anna sa...

Du har alltså inte helt tagit efter vår gemensamma bekant som städar hela huset torsdag kväll varje vecka för att det ska vara fint till helgen?
Själv laddar jag för årets första bonsaimöte imorgon, så jag måste också röja (åtminstone det värsta) här hemma för att kunna fara till stan med gott samvete.
Ha det bra!

Gela sa...

Det är alltid så inspirerande att komma in hit till din blogg. Ha en fin fin helg/Gela

Mia sa...

Jag har jobbat obekvämt i många år, så för två år sen blev jag dagansatt. Gillade det inte alls. Nu är jag tillbaka med arbetspass i helgen, min andra arbetshelg på många år, så idag njuter jag av en ledig (städ-)dag. Jag tror kanske mån-fre jobb är överskattat..
Njut ledigheten :)

aliel sa...

Att jobba helger kräver lite laddning men det är absolut värt det tycker jag med tanke på att man har dessa lediga förmiddagar att ägna åt inget alls ibland.
Själv har jag min första lediga helg på ett tag nu...känns nästan lite konstigt :-)

ÄNGLASTINA sa...

Hoppas din jobbhelg blir lugn. Spännande att sr sticket när den är klar.

AnJa sa...

Ha det bra med jobbandet i helgen!

Hoffmans Design sa...

Nä du hur man än jobbar så är något fel. Jag har både jobbar på resturang och bensin tappar garnaffärer bank kört Taxi och alla dessa jobb har sin charm men till slut så är tiderna inte kul längre
ha en bra helg Kram

Sunna sa...

japp, jobbar här också men vet du, jag har slutat städa inför jobbhelg, för när man kommer hem på måndagen ser det lika dant ut för de är så glada över att slippa städa

Joanna sa...

Vill du bli dagens blogg?
Passa på att gå in och anmäl dig!

De pågår även andra tävlingar så anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)

eller kanske Följa varann på bloglovin?
Eller ställ en fråga i min "bloggsvarsruta" och bli länkad!
(obs ställer ni en fråga som redan är ställd raderar jag dem och ni blir då inte länkade)