onsdag 16 februari 2011

Paket och överaskning!

Igår fick jag paket från Spinspiration. Härlig lila/rosa merino istället för det gröna som var slut, vit alpacka och kidmohair. Ikväll ska jag testa, spann den sista grå alpckan igår.

Imorse när jag skulle iväg på jobbet starta inte bilen. Suck! Bilar SKA gå när jag behöver den! Ringde på jobbet och sa att jag blir minst en timme sen innan batteriladdaren har gjort sitt. Min snälla goa arbetskamrat som svara sa direkt att jag blir hämtad av min man och han kan hämta dig också! Vilken pärla! Sen när jag läste tjänstgöringslistan på jobbet stod det att jag skulle vara kompledig på fredag och vem som skulle jobba istället. Jag blev väldigt brydd eftersom jag inte sökt kompledigt och ringde chefen. Jo förra veckan skulle jag ha varit kompledig men så många personal var sjuk så jag tog igen ledigheten och jobbade själv och sen trodde chefen att jag ville vara ledig på fredag istället. Inte mig emot, kan ni gissa vad jag ska göra då? Kolla bilden häruppe, det är en ledtråd!

16 kommentarer:

Emmy sa...

Jasså det var du som köpt den där rosa merinon som var slut när jag skulle beställa häromdagen :-P Njut av den :) Den ser fin ut.

Rosenvante sa...

Då får du en mysdag på fredag, skönt.
Ser mjukt o mysigt ut och jag kan bara tänka mig hur det känns att sätta fingrarna i det.

Mia sa...

Ulldrömmar!! Så kul att få sånt i posten. Och en extra ledig dag, njutfullt :)
Bil kan ibland vara urk, tvi,tvi.. min har varit frisk i flera veckor men törs jag inte säga högt, då går den sönder igen..reeabla

Eva sa...

fin färg på merinon!
verkar så hilma kul att spinna sitt egna garn!

fale artut sa...

Kidmohair går också fint att färga!
Lyxigt med rea på Spinspiration, kul att Du hittade så fina saker!

Sanne sa...

Snäll chef du har! Ullen ser så mjuk o go ut..

Mmatilda sa...

Bilar och vinter hör helt enkelt inte ihop!

Sunna sa...

njut av din lediga dag, det är du värd

Cecilia sa...

Mmmm, det ser härligt ut!

Pysselfarmor sa...

Diska eller tvätta?? ;-)

retas bara

såååååå härligt för dig!

mary-ann sa...

vilken dag du får på fredan...NJUUUT :D
*och jag är inte alls avis...morr*

AnJa sa...

Få se,....... nä, jag kan inte gissa ;-) När du skrev om rean kastade jag mig in och beställde jag med. Fick paketet i går åxå men har inte öppnat det ännu. Undrar vad jag beställde?? Det har jag faktiskt glömt, men jag tror att det bara var ofärgat. Den där färgen ser härlig ut!

humlamummlan sa...

Va´härligt ullit, åh ljuvliga färger. Har varit inne och kikat vad Spininspiration har kvar, men kunde inte bestämma mig.
Ha en riktigt skön freda´

fale artut sa...

Jag har skrivit om Alpacka, både i inlägget Du kommenterade, och som kommentar till det.

fale artut sa...

Ja, och jag kan ju lika gärna skriva det igen! Det går fint att färga alpacka! Färgerna blir dovare men fina. Hanteras varsamt, som ull.

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Ååh, jag har en hel del ull som väntar på posten hemma i Mariestad, måste nog åka hem snart och hämta ut den bara för att få sucka av lycka en liten stund!