tisdag 8 februari 2011

Lång helg!

Nu är jobbarhelgen över och jag har en ledigdag, härligt! Den här helgen har varit vanligt lång känns det dom, har inte ens orkat blogga. Kom på att jag inte visat min blå kofta osm jag hållit på med hur länge som helst. Den blev tillslut monterad efter att ha deltagit i veckans UFO. Sedan följde en lång tid av knappletande.

Det finns inte många tygaffärer nu så ställena som har knappar är få men till slut hittade jag knappar jag gillade. De är lite ådrade och varierade i blå färg. Svåra att fota, vill bara blänka och bli alldeles blanka på kort.
Nu ska ajg sticka den andra och sista knappkanten på froggkoftan sedan är den klar! Den är inte lika långt projekt som den blå koftan men det känns ändå som om den har hängt med länge.

9 kommentarer:

Rosenvante sa...

Men så fint du fick resårkanten på den. Det tycker alltid jag är så svårt med koftorn. Bättre vänta så man får knappar man gillar så man använder och de var verkligen fina.
Det är lika svårt här att hitta knappar, och finns det är de svinaktigt dyra. Jag köper på loppisar och tradera och får många för samma pris som en ny. Men ibland hjälper inte det och då får det bli dyra och nya.
Hoppas du har fint väder på din lediga dag.

Mia sa...

Den ser så fin ut att jag var säker den var maskinlagad, menar det som skryt alltså.. Den kommer helt säkert bli välanvänd.

Mmatilda sa...

Jag instämmer med föregående och menar att koftan ser alldeles "som köpes" ut! Mycket fin! Får jag kanske se den nån dag framöver då?

AnJa sa...

En så snygg kofta!!! Den sitter säkert som ett smäck på dig. Du är himla duktig på att sticka jämnt och fint!!!

BiZen sa...

Finfin kofta och vackra knappar!
Min helg var också så där lååååång!
Men det går bättre att jobba när dagarna blir ljusare och solen tittar fram.
Kram! //BiZen

Anna - stickande trädgådsstudent sa...

Den var riktigt bra och hade verkligen allt!

Vilken fin kofta, den ser nästan "köpt" ut, så perfekt den är!

Pysselfarmor sa...

Men så snygg...jag beundrar de som har sådant tålamod att sticka koftor, tröjor och stora sjalar...gjorde det på 70-80-tal men blev nog så "less" på det så nu mäktar jag inte alls med ....
snygg färg också!

Lilli sa...

En så fin och snygg kofta! Vackra knappar till koftans härliga färg :)

Emmy sa...

Fint!
Och skönt att bli klar med något som legat länge :)