söndag 13 februari 2011

Nu är den klar!

Min froggkofta! Kallar den froggkofta för jag har måst riva upp ett antal gånger. Men nu fattas bara knappen, har bara ett knapphål överst på den.

Garnet är svart Tilda och mönstret ur det här mönsterhäftet. Jag får fota den på mig nån dag när jag har fotohjälp. Tror den här kommer att bli en väl använd favorit!
Såg en rubrik i nån aftontidnong häromdagen, Nu kommer kylan! Har vi inte kallt så det räcker? Nu är det faktiskt lite mildare, bara minus 16, det var 22 imorse. Det har ju varit en mildare period här och man började komma ihåg hur det är när det inte är svinkallt! Den här vintern har varit lång, kylan kom redan i november. Suck!

10 kommentarer:

4U2! sa...

Lite bakslag men det är så i februari. Fin din tröja blev!

Rosenvante sa...

Den kommer att bli fin på den. Men du får nog ha tjocka jackan på ett tag till antar jag. Här är det sååå varmt o skönt idag, nästan vårvärme. Inga - här inte. :)
Stempen o Ines gick ner till stranden men jag får sitta här o njuta i soffan i stället. Men det är ju skönt det också. Även om jag så gärna velat följa med dit ner o tittat.

Mia sa...

Kyla har vi nog haft nog av. Önskar mig lite mildväder så man känner att det går mot vår. Här har dom varslet mycket snö men inte så kallt. Vet inte vad som är bäst.. så länge jag slipper skotta taket så är jag glad.
Din kofta blev ju riktigt stilig, och sländan riktigt vacker. Det blir nog en grön kofta till slut ska du se :)

Hoffmans Design sa...

Snygg den blev. Ja tilda garnet
gillar jag oxå det e ett kanon garn. Skall precis sy ihop Sofias Pippi tröja i Tilda.
Kallt japp idag hade vi -24 på väg mot skidbacken.
Kram

AnJa sa...

Den ser jättefin ut! Måste få se de live nästa gång vi ses. I dag har jag svurit över kylan så både Gubben och jag själv är trött på mig. Tack och lov börjar skidskyttet snart men måste nog starta vedpannan igen före det.

Cecilia sa...

Väldigt bra kofta, tror jag. Enkel och vacker utan att vara alltför speciell, den kommer passa till allt möjligt!

Susann sa...

Kikade förbi din sida, och fick se att du gjort en så fin tröja :)
Hoppas det var ok att jag kikade förbi.
Ha en fin kväll

Fiff sa...

Jag och min man var ute på en mc-tur förra helgen :-) Nu är det kallare igen! Fin kofta, använd den väl!

Pysselfarmor sa...

Hmmm den får du allt vänta med att ha på dig tills det blir liiiiiiiiiiiitet varmare. Nu är det bara brrrrrrrrrr - även här.

ÄNGLASTINA sa...

Koftan blev jättesnygg. Igår hade vi strålande sol och det kändes som vår i luften. Men idag har det blåst och varit +2 och då var det inte så skönt längre. Kylan är naturligtvis mycket värre hos er.