måndag 11 oktober 2010

Veckans UFO

Den här veckans UFO är ännu inte egentligen ett riktigt UFO för jag har dock knatat på med den men eftersom äldsta dottern är hemma och ifarten får det bli nåt som flyter lite av sig självt. En kofta i svart Tilda ur ett av Tildas mönsterhäften. Jag har tre allvarliga UFO:n, ett par mönsterstickade vantar varav den ena är färdig, Callowenas bröllopssjal som jag ska sticka en spets på och en kofta som legat nåt år omonterat som jag hoppas få klara med den här Veckans UFO-projekt. Sen finns det mer som också kan bli klart!

Här har det börjat bli kallare nu men det har slutat blåsa, alltid något att vara tacksam över. De har hotat med snö till helgen, det känns inte sådär vidare värst spännande!

7 kommentarer:

Astrid sa...

Det här var en väldigt smart idé med offentlig UFOstickning. Man har ju ögonen på sig (på sig själv om inte annat)
Hoppas ni slipper snö till helgen det kan gott vänta lite till.
Sticka glatt!!

Rosenvante sa...

Det verkar som det är en bra idé det där, för nu blir det mycket klart runt om i stugorna.
Här är det kallt också, frosten har kommit på nätterna men det är ännu ok på dagarna. Snö, fy det är för tidigt ännu det, men ni är väl vana att få det ganska tidigt där uppe vid er.

X-blog sa...

Nämen urs, inte snö redan!
Jag har ju fullt upp att njuta av hösten och det har jag tänkt göra ett tag till !!

Jag tycker börsen blev aldeles lagom piffig med blomman. Men visst, den är ju då väldigt enkel och det passar ju inte alla smaker.

Lycka till med veckans UFO !!

HandMade sa...

Vad duktig du är med dina UFO:n! Jag önskar att jag var lika duktig jag. Men mitt största problem är allt garn jag samlar på mig... Men Wollmeise är ju underbart! :)

AnJa sa...

Vad duktig du är! Jag har sällan några ufon för om de inte blir klara repar jag upp dem. Fiffigt va :-) Har svårt att fatta att det snart kan bli snö... VILL INTE!

Mia sa...

UFO'n, har inte så många vad gäller stickning faktiskt, men virkning och vävning och här om dagen när jag låg i soffan hittade jag några frivoliter...Snö, låter inte så illa då i mina öron, tycker det är värre med geggan som annars är så här års, men det är klart, jag kan gott vänta några veckor till..

Samtal från min trädgård sa...

Håller också på med UFOn, bl.a vantar, sedan har jag lite annat som ligger, så nu måste jag bara, men lite disktrasor blir det inimellan.