måndag 18 oktober 2010

Veckans UFO V 42

Så var det dags för ett nytt UFO. Har bestämt mig för att satsa lite på det jag kan hinna göra klart under en vecka så jag får ner antalet stickningar. Det får bli min röda sjal i Bouclegarn. Den behöver ju egentligen inte bli klar riktigt än, det är ett tag kvar till jul!
Just nu önskar jag att det gick sticka sig en ny bil! Min går bara ibland nu och det är lite jobbigt när man har en mil till jobbet och inga bussar som går. Bilar ska ju gå tills man vrider av nyckeln och framför allt starta när man vrider på nyckeln!

6 kommentarer:

Astrid sa...

Vilken tur att det var han som fick fälla dem nu då :D
Det där med bil känner jag igen. En och en halv mil (knappt) till jobbet utan bussförbindelse. Kallt att gå när vintern har kommit. Gudskelov att vi har mobiltelefoner idag.
En julsjal kan passa hela vintern tycker jag. Lite färg kan behövas !

Lilli sa...

Oh, vilken härlig röd färg! Så duktig du är som gör klart flera UFO. Du frågade vilken ras Nora, våran hund, är? Hon är en Bischon Havannais (tror det stavas så) och är 3,5 år och en liten plutt på ca 4 kg :) Behändig att ta upp och bära om hon inte vill gå åt samma håll som jag!

Rosenvante sa...

Gratta din gubbe till tre lyckade skott. Såg det vid Astrid.
Ja, bilar ska starta varje dag det är ett krav. Jag har buss nästan utanför dörren, men de går ju inte alltid de tider man behöver, men jag har tur för den här linjen går ganska ofta, en gång i timman. Men jag flänger så mycket så jag behöver bilen på jobbet och så vill jag hem när jag slutar för dagen, annars får jag vänta 30 min på bussen så är det lika lång tid innan jag är hemma. Nej, bilen får du fixa så den går.

Mia sa...

Ny bil, i julklapp av tomten? hade inte varit så dumt. Jag tycker jag har betalat tillräckligt många sjukhusbesök på min trogna det här sista året jag också.. Faktum är att min lilla Mr Polo ser ut att ha generell dårlig hälsa, så om du hittar stickbeskrivningen - var så snäll och publisera den!

AnJa sa...

Har de gaddat ihop sig, din och min bil?? Min var stendöd i förrgår när jag skulle ta över den till Gubben och byta däck. Och den tänkte vi ta och ställa på långtidsP i Umeå. Jättekul att komma hem efter 4 dagar och tillbringa natten på flygplatsen... Får nog bli fin-bilen ner dit i stället. Vilken härlig tomtesjal :-)

Sunna sa...

håller med fullständigt om bilarna, jag blir galen när de inte fungerar, vad duktig du är som rensar bland dina stickningar