torsdag 14 oktober 2010

Hu vilket väder!

Här har första snön kommit och det blåser full storm! Det syns inte på bilden vilket hemskt väder vi har. Ska snart fara och jobba och jag har bara sommardäck på bilen, det blir att ta det lugnt! Strömmen har just kommit tillbaka. Den försvann medan jag lagade lunch så då fick gasolplattan komma fram och det blev köttfärssås och potatismos istället för spagetti. Spagettivattnet hade precis börjat koka när strömmen for. Nu hoppas jag de mina kommer sig helskinnade till Skellefteå, de hade också bara sommardäck.

16 kommentarer:

HandMade sa...

NEJ! Jag vill inte ha snö redan! Jag ska till hem till Göteborg i helgen och det ska bli kallt som attan men jag hoppas fortfarande att det inte kommer någon snö!

Bonsai-Anna sa...

Ja det är ju så här i norrland... (suck) Man får tänka på det där med mördarsniglarna och fästingarna för att kompensera. Kör försiktigt!

Hoffmans Design sa...

Trodde inte mina ögon när jag såg bilden som dui visar. Okej med snö men inte än.
Vi har strålande solsken idag på västkusten. Kram

BiZen sa...

Ser fint ut med fotspåren, kanske tomten redan varit framme?
Ta det lugnt på vägen!
Jag har inte glömt mönstret till dig-det kommer!(maila din adress till "yaris(at)sverige.nu")
Kram //BiZen

Pysselfarmor sa...

Jamen jisses då jag blir också överaskad fastän jag är ju från Dikanäs och vet att snön kommer tidigt (har inte glömt det fastän jag bor i Tumba nu). Blir ju förvånad då vi härnere kör MC fortfarande ;-) tänk vad vårt avlånga land erbjuder variationer på både landskap och väder. I sig en tjusning....men nå'n måtta kanske det får vara, eller....ta de lugnt när du far på vägarna!

Mia sa...

Uff ja, då var vi där igen, snö!.. Liten tröst att den snart är borta igen, för nu går det bara åt ett håll.Vinden är ju nästan värre tycker jag. Vi har snö mot slutet av nästa vecka säger dom som spår, vi får väl se då..
Så fint att du fick garn till sjalen förresten :)

Cecilia sa...

Men, det där såg mysigt ut! På bild! Jag var på så många fina ställen i Norrland i somras, såg så mycket vackert och mötte så många trevliga människor...men snö så många månader om året, hur mäktar man med det?

Call design sa...

Håller tummarna att vägarna inte är för hala!
Tänk att det skiljer sig så i sverige med hur vädret är.
Idag har jag haft varmt och soligt väder i göteborg, utomhus hela dagen. Till och med fått solbränna för det var så varmt ett tag!

Helena sa...

Kör försiktigt, och snön kanske smälter snart. Ser faktiskt ut som tomten har varit hos dig.

Susilull sa...

Fy vilket väder, hoppas bilfärden går bra för dej ikväll.
Nattfrost har vi haft några gånger, men mestadels skiner solen och i trädgården blommar Peace-rosen, gladiolus och sommarflox fortfarande!

Zandra sa...

Ja, nog lever vi i ett avlångt land... Här har vi haft en dag med strålande sol och riktigt finte höstväder. Kul att du vill vara med och tävla förresten :-)

Lilli sa...

Nämen huamej, har ni redan snö däruppe!? Men det kanske inte är "redan" i Norrland? Här på västkusten, ute i havsbandet,(jag bor ju på en ö) har vi inte haft frost ännu i alla fall. Men för varje dag som går, blir det allt närmare våren :) Bra va?!

Fiff sa...

OJ! Jag går ju utan jacka fortfarande här i söder :-) Vissa tider på dagen i alla fall... Snö?? Ojojoj, var bor du egentligen? Nordpolen? ;-)

Torprosen sa...

Nä fy snö är lite tidigt ännu...här har varit fantastisk väder det sista...man får passa på att njuta så länge det går...tack för gullig kommentar hos mig, det värmer..Kram Torprosen

AnJa sa...

Ja igenom det ska vi ju - på ett eller annat sätt - det är nog bara att gilla läget... Fast vinterdäck borde man nog snart leta fram.

Pixi sa...

SNÖÖÖÖÖ ???!!! Ojoj nnä inte redan..den får du gärna behålla för dej själv ett tag till,hehee..kraaam =)