söndag 24 oktober 2010

Vecka 43:s UFO

Det är spetsen på Caloweenas bröllopssjal. Jag kallar den det för jag såg den hos henne och hon stickade den till ett bröllop och sen var hon snäll och hjälpte mig så jag fick tag på mönstret. Det är ett tag sedan jag fick själva sjalen klar och sen har den legat. Mönstret på spetsen känns inte som nåt man lär sig utantill så det är nog bra att ha den som ett UFO-arbete och jag tror inte jag får den klar den här veckan heller. Men en bra bit på väg hoppas jag....

9 kommentarer:

Maria sa...

Vackert! Vilken fantastisk färg. Lycka till!

Cecilia sa...

Åh! Gick genast till Caloweenas sida och tittade på den fantastiska sjalen! Och den kommer bli underbar i ditt blå garn!

Sanna sa...

Du har en liten utmaning att hämta inne hos mig ifall du är intresserad.

Kram

X-blog sa...

Ja, vissa projekt är skönt att ha under en UFO-vecka, så man känner att man kommer vidare på det!
Lycka till med din spets!

Sunna sa...

den var snygg, var också tvungen att kolla in den och fin färg du valt

Mia sa...

Oj, ser avanserat ut, och så tunt luddigt garn. Du kommer i mål, det är jag helt säker på :)

Rosenvante sa...

Helt underbar färg. Men även om du inte blir klar denna vecka så har du säkert kommit en bra bit på väg och det vet man ju att när man är igång så går det ju av bara farten och så är du klar.

ÄNGLASTINA sa...

Spännande att få se den när den är färdig.

AnJa sa...

Home sweet home :-) Vi har haft några toppendagar i England, men så skönt att vara hemma igen. Idag blir det fullt upp med uppackning, kattgosning, hundpromenader och fotofixande. Ett blogginlägg ligger högt upp i listan! Tack för den roliga utmaningen. Det kommer ett svar snart.